Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

4 ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ

Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΓΙΑ "ΝΥΦΟΠΑΖΑΡΟ" ΜΕΤΑΞΥ Ν.Δ. - ΛΑ.Ο.Σ

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Κυριάκος Βελόπουλος αναφερόμενος στις σημερινές δηλώσεις του προέδρου της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Α. Αλαβάνου, περί νυφοπάζαρου μεταξύ της Ν.Δ με τον ΛΑ.Ο.Σ., δήλωσε:
«Λευκές επιταγές δε ζητήθηκαν ούτε δώσαμε. Εμείς ακούμε την επιταγή του ελληνικού λαού για εθνική συνεννόηση, ώστε να βγει η Ελλάδα από την οικονομική κρίση και κατάρρευση. Πέραν τούτου ουδέν!!».

Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕΙΤ ΝΤΙΠΑΡΤΜΕΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Κυριάκος Βελόπουλος αναφερόμενος στην προειδοποίηση προς τους Αμερικανούς πολίτες -τη δεύτερη μέσα σε δυόμισι μήνες- που απηύθυνε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ για ενδεχόμενες επιθέσεις κατά αμερικανών στην Ελλάδα, δήλωσε:
«Παρά τις προσπάθειες του υπουργείου εξωτερικών να δίνει διαπιστευτήρια αμερικανοφιλίας, οι αξιωματούχοι του Στέιτ Ντιπάρτμεντ έρχονται και μας αδειάζουν συνεχώς».

Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - ΣΗΜΙΤΗ

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Κυριάκος Βελόπουλος αναφερόμενος στις δηλώσεις του Κ. Σημίτη μετά τη συνάντησή του με τον αρχηγό της αξ. αντιπολίτευσης κ. Γ. Παπανδρέου, δήλωσε:
«Στο ΠΑΣΟΚ συμβαίνει αλλαγή κλίματος. Έλιωσαν οι πάγοι. Μάλλον θα ακολουθήσει πλημμύρα και μακρά περίοδος ξηρασίας προτάσεων και ανομβρίας επιτυχιών, όπως ακριβώς συμβαίνει και στον πλανήτη μας με την αλλαγή του κλίματος».

Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Κυριάκος Βελόπουλος αναφερόμενος στις δηλώσεις του Βουλευτή της ΝΔ κ. Γ. Γιακουμάτου για τον ΛΑ.Ο.Σ., δήλωσε:
«Για τον κύριο Γιακουμάτο ισχύει αυτό που είπε ο Ευριπίδης:
Όταν κάποιος χρησιμοποιείται από κάποιον και κάνει το ψέμα αλήθεια, την ύβρη πραγματικότητα και αποτολμά το αδύνατο, αυτός είναι ανόητος».

αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη παρασκευη 13/3/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive