Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ. 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΔΑΝΕΙΟ ΠΗΡΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Ιστορικές στιγμές ζει ο Δημήτρης Κοτσάκης……
ο οποίος κατάφερε μετά από 2,5 χρόνια να πάρει δάνειο 3 εκατομμυρίων ευρώ.
Ζητάει άλλα 32, αλλάδεν μας λέει πως θα τα πληρώσει και το κυριότερο ΠΟΙΟΣ θα τα πληρώσει…
Το πήρε λοιπόν το δάνειο των 3 εκατομμυρίων ευρώ ο Δήμος Κομοτηνής, το οποίο όμως, σύμφωνα με τον δήμαρχο Δημήτρη Κοτσάκη, δεν αρκεί για να τακτοποιήσει τις οικονομικές εκκρεμότητες της δημοτικής αρχής. Γι’ αυτό καιθα προχωρήσει και στην σύναψη καινούργιου, αυτή την φορά της τάξης των 2 εκατομμυρίων ευρώ. Σύνολο 5 εκατομμύριαδηλαδή!!! Ο δήμαρχος όμως τώρα που πήρε φόρα (φόρα κατηφόρα) ανακοίνωσε ότι έχει έρθει σε επαφή και με τηνΕυρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, η οποία έχει προεγκρίνει ένα ποσό 30 εκατομμυρίων ευρώ (!!!) για αναπτυξιακά έργα.
Αν αναλογιστεί κανείς ότι για τα 3 εκατομμύρια ευρώ που πήρε δάνεια ο Δήμος Κομοτηνής χρειάζονται 15 χρόνια για να ξοφληθούν, σύμφωνα με αυτά που δήλωσε η αντιδήμαρχος Οικονομικών Έλενα Αντωνακάκη, φαντάζεστε τι έχει να γίνει με τα 35 εκατομμύρια.Διαβάστε περισσότερα>>>>
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη παρασκευη 13/3/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive