Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΤΟ TROKTIKO ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ:"Για τη φουκαριάρα την υστεροφημία του..." ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ! ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!

Γράφει λοιπόν το troktiko μας,:
"Μπορεί να "κατηγόρησε" πριν λίγες μέρες τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου ότι θέλει να κυβερνήσει "για ...τη φουκαριάρα τη μάνα του", ωστόσο, ο ίδιος αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία ότι δεν κάνει τίποτα για... τη φουκαριάρα την υστεροφημία του. Ο λόγος για τον αρχηγό του ΛΑ.Ο.Σ., Καρατζαφέρη, ο οποίος σε συνέντευξή του που θα φιλοξενηθεί αύριο στο "Έθνος της Κυριακής", δηλώνει ότι δεν έχει πρόβλημα να συνεργαστεί ακόμα και το ΠΑΣΟΚ, αν αυτό είναι πρώτο κόμμα και δε σχηματίζει αυτοδύναμη κυβέρνηση.Με τις δηλώσεις του αυτές...ο αρχηγός του ΛΑ.Ο.Σ επιβεβαιώνει όσους τον αποκαλούν "πολιτικό αλεξιπτωτιστή και καιροσκόπο", ο οποίος δε διστάζει να εκμεταλλευτεί κάθε ευκαιρία προκειμένου να μείνει στη δημοσιότητα και στην εξουσία. Άκρως επικοινωνιακός, γνωρίζει καλά το παιχνίδι των ΜΜΕ από τον καιρό που εργαζόταν ως δημοσιογράφος, ο κ. Καρατζαφέρης ξέρει να προκαλεί και να μένει πάντα στον αφρό της επικαιρότητας. Αυτό κάνει και στην αυριανή του συνέντευξη, όπου δηλώνει ότι αρκετά στελέχη της Ν.Δ θα βρίσκονται στα ψηφοδέλτια του κόμματός του. Μάλιστα, απορρίπτοντας το σενάριο των πρόωρων εκλογών, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεργάστει κάπως-κάποτε και με τη Ν.Δ.
Σας μπέρδεψε;
Αναρτήθηκε από troktikos"
**************************
Σημ.SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR:Αγαπητοί φίλοι, όπως κι εσείς και τα περισσότερα blogg, έτσι κι εμείς, δεν μασάμε τα λόγια μας. Αυτό πρέπει να κάνουν τα blogs που πιστεύουν ότι η σοβαρότητα και αντικειμενικότητα πρέπει να καθοδηγούν ότι πληκτρολογείται και γίνεται κτήμα χιλιάδων χρηστών. Η στοχοποίηση συγκεκριμένων πολιτικών ή δημοσιογράφων ή πολιτών, απλά για να γεμίζουμε σελλίδες, αναρτήσεις και άρα κλίκ, εξυπηρετούν την γλοιώδη ΜΑΚΙΚΗ λογική της ρομποτοποίησης του διαδικτύου. Αυτά σαν πρόλογος και ξεκαθάρισμα των θέσεών μας. Τώρα στο προκείμενο. Κατηγορεί ο αρθρογράφος του troktikou τον Καρατζαφέρη για:"Καιροσκοπισμό και πολιτικό αλεξιπτωτισμό". Διαβάζοντας το σχετικό post, προκύπτει το συμπέρασμα ότι η εκ των προτέρων συμφωνία για μετεκλογική συνεργασία και σχηματισμό Κυβέρνησης αποτελεί "υστεροφημία"του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ .
Να κάνουμε ενα ξελαμπικάρισμα της σκέψης γιατί, καλή είναι η πλάκα και το χιούμορ, το οποίο υπηρετούμε και αποδεχόμαστε στο έπακρο και άλλο σοβαρότατα θέματα που αφορούν την Δημοκρατική πορεία της Πατρίδας μας. Ο Γ.Καρατζαφέρης, ΑΠΟ ΤΩΡΑ, ξεκαθαρίζει την ολιτική του θέση ότι θα συνεργασθεί με ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ "κόψει το νήμα πρώτος" των εκλογών, αφού θα αποδεχθεί τις προ πολλού εκφρασμένες και δημοσιοποιημένες απόψεις του ΓΚαρατζαφέρη και αποτελούν απόρροια των επιθυμιών του λαού, αφού είναι απόλυτα φιλολαικές και υλοποιήσιμες. Τι ΕΝΤΙΜΟΤΕΡΟ απο τώρα, ΣΤΟ ΦΩΣ κι όχι κάτω απ το τραπέζι, πολιτικός αρχηγός να βγαίνει και να ξεκαθαρίζει τις απόψεις του. Δηλαδή αν αυτήν την πρόταση την εξέφραζε το ΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ,το ΜΛ-ΚΚΕ, οι ΚΥΝΗΓΟΙ, οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ κ.λ.π θάταν ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ και ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ. Επειδή όμως την λέει ο Καρατζαφέρης, κουβαλάει ΟΛΑ τα κακά του κόσμου. Και να ρωφτήσω κάτι ακόμα; Όταν τα αριστερά -ας πούμε- κόμματα, ζητάνε ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ, τι ακριβώς εννοούν; Αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ δεν λένε; Δηλαδή Κυβερνήσεις συνεργασίας ακόμα και 10 κομμάτων; Επειδή όμως το λένε εκείνοι είναι Δημοκρατικό-προοδευτικό. Δεν είναι αλλοπρόσαλλη αυτή λογική, μη πω τίποτα άλλο bloggικότερο; Γι αυτό αδελφια όταν πρόκειται για ΕΘΝΙΚΑ θέματα, σας παρακαλώ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ σοβαρότητα και ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ. Όταν είναι να σατυρίζουμε και να bloggoπαίζουμε, ΜΑΖΙ σας.
Καλή συνέχεια.
Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

2 σχόλια:

  1. Παιδιά έτυχε να πέσω στο 902 την ώρα που έδειχνε το συνέδριο του ΚΚΕ.Μεταξύ όλων έιχε και το ΚΚΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ αλλά εγώ δεν ειδα τον εκπρόσωπο να μιλάει Ελληνικά.Απο ποιά Μακεδονία ήταν αυτός;

    Ντροπή και αίσχος, καλά ούτε τους ψηφοφόρους τους στη Θεσσαλονίκη δεν σκέφτονται;Σαν να σου λέει ψηφισέ μας και την άλλη μέρα οτι ηξερες για την καταγωγή σου ξέχνα το.

    Και βεβαια μπραβο στον Καρατζαφερη.Ο μονος που εχει τα .... κοτσια να πει δεν με νοιαζει χρωμα - κατευθυνση με νοιαζει η Ελλαδα.

    Οι αλλοι θα επρεπε να πουνε ,μπορει και να συνεργαστουμε με το ΛΑ.Ο.Σ.

    Αν δεν ειναι κοπος βαλτε το ως δημοσιευση.

    Ευχαριστω. Κωσταντινος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πιστευεται αυτα που λεει και κανει
    το ΚΚΕ? το καναλι 902 ειναι το πλουσιοτερο καναλι,εχει τις πιο
    πλουσιες διαφημησεις και για τους φτωχους δεν κανουν τιποτε,αντιθετος με τον κυριο Καρατζαφερη που σεμνα και ταπηνα
    βοηθαει πολυ κοσμο.Τους δε ψηφοφω
    ρους τους τους δραζουν οπως και το ΣΥΡΙΖΑ απο μεταναστες και απο εχθρους της πατριδας.απο γερμανια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive