Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2009

Ο Sarkozy & ο Barroso καλούν σε μια «Νέα Παγκόσμια Τάξη

New World Order-New Global Order»,
«Νέα Παγκόσμια Διακυβέρνηση».
Οι παγκοσμοιοποιητές είναι αποφασισμένοι να χρησιμοποιήσουν την κρίση για να στήσουν τα τελικά στάδια αυτού που καλούν η «Νέα Παγκόσμια Τάξη».
CNN: «Ο Barroso δεν σκιαγράφησε ιδιαίτερες προτάσεις αλλά είπε ότι μια λύση είναι ανάγκη να βασιστεί στη διαφάνεια, την υπευθυνότητα, τη διασυνοριακή επίβλεψη & την παγκόσμια διακυβέρνηση»
Τουλάχιστο να μη ξεχνάμε ότι με μια κρίση ισχύει πάντοτε ότι ουδέν κακόν αμιγές καλού: για τους εκλεκτούς λίγους, ιστορικά εναντίον του γενικών δημόσιων συμφερόντων & δικαιωμάτων.
Το χάος του ισχύοντος τραπεζικού συστήματος οδηγεί στην εγγύηση των κερδών της παγκόσμιας τραπεζιτικής αφρόκρεμας από τους φορολογούμενους & προσφέρεται προς κλήση των παγκόσμιων ηγετών για μια αναδόμηση & ένα συγκεντρωτισμό του παγκόσμιου οικονομικού & νομισματικού συστήματος.
Το μέλος του συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Ewald Nowotny δήλωσε ότι ένα τριπολικό νομισματικό σύστημα αναπτύσσεται ανάμεσα στην Ασία, την Ευρώπη & τις Η.Π.Α & ότι είναι σκεπτικός αν η επικέντρωση στα αμερικανικά δολάρια μπορεί να αναζωογονηθεί.
http://wiseupjournal.com & http://infowars.com/el
Παρακολουθήστε End of Nations - EU Takeover & the Lisbon Treaty /
Το Τέλος των Εθνών
Η Ανάληψη ελέγχου από την ΕΕ & η Συνθήκη της Λισαβόνας http://video.google.com/videoplay?docid=-4291770489472554607
Παρακολουθήστε http://neataksi.blogspot.com/2008/05/new-world-order-end-game-alex-jones.htmlhttp://youtube.com/watch?v=5cMHdPd49r8
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη σαββατο 28/2/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive