Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009

Δεν κατάλαβα!! Πείραξαν blogger? ΘΑ ΒΛΑΣΤΗΜΗΣΟΥΝ ΤΗΣ ΜΑΝΝΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΓΑΛΑ!! Δε πα νάναι ο Τριανταφυλλόπουλος κι ο παπατρεχαγυρευόπουλος;ΚΟΝΤΑ τα χέρια!

"Πάρτε το χαμπάρι. Δεν θα αφήσουμε την άνοιξη του διαδικτύου να την κάνουνε... χειμώνα!!"
"Ετσι με φίμωσε η ΕΥΠ!.." Κεραυνοί και αποκαλύψεις του Γιάννη Παπαγιάννη
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ "ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ"
"Η ΕΥΠ φίμωσε το Pressmme..."
Καταγγέλει ο Γιάννης Παπαγιάνης στο "Κουρδιστό Πορτοκάλι".
Ο δημοσιογράφος αναφέρεται στο δίχτυ λογοκρισίας που έβαλε η Google στην ιστοσελίδα του, εδώ και δύο μέρες.
"Ολα ξεκίνησαν όταν προανήγγειλα τη λίστα με τους 12 δημοσιογράφους που εργάζονται στην ΕΥΠ. Ειδικά ένας απο αυτούς κίνησε Γη και ουρανό, για να μην δημοσιεύσω τα ονόματα. Στο τέλος κατέφυγε στην υπηρεσία του την ΕΥΠ, η οποία άκουσον άκουσον έστειλε επιστολή στη Google και ζητούσε να κατέβει το Pressmme, απο το Διαδίκτυο για λόγους εθνικής ασφάλειας!..
Σύμφωνα με πληροφορίες μου, η Google έστειλε επιστολή στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών με την οποία ζητά περισσότερα στοιχεία για τους λόγους Εθνικής Ασφάλειας, που επικαλείται η ΕΥΠ!.."-
"Κουρδιστό Πορτοκάλι"
Πως είναι δυνατόν να καταφεύγει σε τέτοιες μεθοδεύσεις η ΕΥΠ στην οποία προίσταται ενας πρώην καθηγητής Πανεπιστημίου, ο κος Παυλόπουλος;
"Ο κος Παυλόπουλος φέρει ακέραια την ευθύνη γι αυτά τα χάλια της ΕΥΠ. Πληροφορούμαι μάλιστα οτι στην επιστολή που έστειλε η ΕΥΠ στην Google, αναφέρεται στην καταδικαστική απόφαση σε βάρος του "Πρώτου Θέματος", παρότι η εφημερίδα είχε δημοσιεύσει μόνο αρχικά των πρακτόρων της υπηρεσίας...
"-Τελικά θα δημοσιεύσεις την λίστα των 12;
"Και βέβαια θα το κάνω.."
ΠΗΓΗ :
http://kourdistoportocali.blogspot.com/
Αναρτήθηκε από togreki@gmail.com
*************************************
Σημ.skeftomasteellhnika.gr: Μην σκεφθεί κανένας, ότι θα αφήσουμε ακάλυπτο ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ blogger, με τις όποιες μικρές ή μεγάλες δυνάμεις μας, θα συμπορευθούμε με ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ blogger, δέχεται επίθεση απο το ντόπιο ή άλλο κατεστημένο. Έχουμε τις διαφορές μας, αλλά προ του κινδύνου είμαστε ΜΙΑ γροθιά. Ακριβώς για να μπορούμε να διαχειριζόμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΑ το διαδίκτυο και να προσβλέπουμε σ` ένα ελεύθερο διάλογο μεταξύ των πολιτών ΟΠΟΥ κι αν ανήκουν αυτοί. Προσοχή λοιπόν. ΚΑΝΕΝΑΣ BLOGGER δεν είναι ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.Οποιος έχει τα ... κότσια να ξέρει ότι τα βάζει με 50.000 Ελληνικά blogs και 150.000.000 Παγκόσμια. Συνενοηθήκαμε; ΕΛΠΙΖΩ!!
αναρτήθηκε απο αργυρη σιδερη πεμπτη 19/2/09

3 σχόλια:

  1. Ο Παπαγιαννης και οι παπαριές του σιγα μην μπλέχτηκαν και η CIA με την Mosant

    Ρε τι κάνει ο άνθρωπος για μια στιγμή δημοσιότητας πάρα πάνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι όμως, έχω ικανή την ΕΥΠ να κάνει τόσο χοντρά επικοινωνιακά λάθη. Βρωμάει ο ερασιτεχνισμός τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδη θεωρω απαραδεκτη την επισημανση που εκανε η Google στο blog "pressmme.blogspot.com",εστειλα την παρακατω επιστολη συμπαραστασης η οποια και δημοσιευθηκε την ιδια μερα:
    "Αγαπητέ pressmme καλησπέρα.Αργά απόψε μπήκα στο ίντερνετ και με αγανάκτηση είδα ότι η Google έχει επισημάνει και το δικό σου blog ως ακατάλληλο για ενήλικους! Γνωρίζεις ότι είχε προηγηθεί η επισήμανση του "dr Seeng"! Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω με ποια κριτήρια κολλάει αυτές τις ετικέτες σε blogs τα όποια ούτε βρίζουν, ούτε συκοφαντούν, παρά μόνο γράφουν αλήθειες και ξεσκεπάζουν απατεώνες.Από τη μια δηλαδή η google μας προσφέρει τη δυνατότητα ελεύθερης έκφρασης κι από την άλλη θέλει να μας βάλει σε καλούπια; Να σαι σίγουρος ότι έχεις την αμέριστη συμπαράσταση όλων όσων σε ξέρουν,σε βλέπουν, σε ακούνε και σε διαβάζουν.Κρατήσου μακριά απο κυκλώματα, κομπίνες και θέσεις δημοσίου και συνέχισε να τα χώνεις. Ξεσκέπασε τους όλους τους ανέντιμους. Δεν χρειάζεται έλεος για κανέναν τους.
    Φιλικά
    "ZEIDORON"
    Υ.Γ.: Κάτι τσοντοblogs πως δεν τα εντοπίζουν;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive