Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

ΠΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ! ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ

Γκρεμίζεται πάλι η Οδός Αθηνών!!!!

Η κατάρρευση του Χρηματιστηρίου Αθηνών επι των ημερών της Κυβέρνησης Καραμανλή δεν έχει προηγούμενο!
Όπως βλέπετε στο διπλανό διάγραμμα 5 ετίας ο δείκτης έχει γκρεμιστεί στα τάρταρα ! παρατηρήστε ότι ο δείκτης είχε φτάσει τις 5280 μονάδες τον Νοέμβριο του 2007 ! όπου εκεί εγκλωβίστ
ηκαν χιλιάδες μικροκαταθέτες! Και στην συνέχεια λόγω των μεγάλων καθυστερήσεων σε προγράμματα ανταγωνιστικότητας της οικονομίας μας, και ιδιαίτερα λόγω των τελευταίων τραγικών χειρισμών της Κυβέρνησης σε θέματα παροχολογίας- Ολυμπιακής - ΟΤΕ - Γκόλντεν - Σκανδάλων - δημοσιονομικής πολιτικής - απεργειών - μηδαμινού σχεδιασμού σε δημόσιες επενδύσεις - προκλητικών και αθρόων προσλήψεων στο Δημόσιο - λανθασμένων χειρισμών με το δώρο των 28δις ευρώ χωρίς έλεγχο στις τράπεζες - δημιουργησαν ένα οικονομικό περιβάλλον τριτοκοσμικής χώρας χωρίς προηγού-μενο για την Ελλάδα! Ετσι ο άλλοτε ζωτικός χώρος της Ελλάδας το χρηματιστήριο μετατρέπεται σε νεκροταφείο της Ελληνικής οικονομίας!. Η προοπτική υποβάθμισης των τραπεζών που διαθέτουν θυγατρικές στην Ανατολική Ευρώπη από την Moody’s αποτελεί σήμερα το «κόκκινο» πανί για τους ξένους επενδυτές dieun;vw, με αποτέλεσμα η αγορά να χάνει πάνω από 3,8%, ενώ ο Γενικός Δείκτης βρίσκεται στις 1620! μονάδες, δηλαδή 30-40 μονάδες από τα χαμηλά του επίπεδα. Σε κατάρρευση η μετοχή της Εθνικής Τράπεζας η οποία χάνει 6,68%. Σε κατάρρευση και η Coca- Cola με 6%, ύστερα από τα αποτελέσματα του 2008, που έδειξαν πτώση κερδών. Βουτιά 3,86% για την Eurobank, 3,75% για την Τράπεζα Πειραιώς, 2,26% για την Alpha Bank. ....
Ταπεινά σας υπενθυμίζω ότι τα Χρηματιστήρια προδιαγράφουν τις εξελίξεις που έρχονται ..δυστυχώς τα κάνατε μούσκεμα κύριοι έσεις που κυβερνάτε και ας λένε ότι θέλουνε τα ΜΕΓΑπαπαγαλάκια σας!!!

1 σχόλιο:

  1. Κύριε Μιλτιάδη Έβερτ
    ελπίζω να μην παίξατε πάλι και να ξαναχάσατε , γιατί τώρα δεν κυβερνά ο ''κακός'' Κινεζάκος αλλά ο ''καλός'' ακαταλληλότερος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive