Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009

Ο ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ, "ΣΦΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΒΑΜΒΑΚΙ"


Επίκαιρη Ερώτηση

Προς τον αξιότιμο Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Θέμα: «Εμπαιγμός βαμβακοκαλλιεργητών».

Ως γνωστόν, οι έντονες βροχοπτώσεις του περασμένου Σεπτεμβρίου προξένησαν αποδεδειγμένες καταστροφές σε 800.000 περίπου στρέμματα καλλιέργειας βαμβακιού.

Όμως, μολονότι τα περιφερειακά κλιμάκια των υπαλλήλων του ΕΛΓΑ έχουν ολοκληρώσει τις διαδικασίες, για να δοθούν στους πληγέντες βαμβακοπαραγωγούς οι δέουσες αποζημιώσεις, η κεντρική Διοίκηση του Οργανισμού κωλυσιεργεί, με αποτέλεσμα να μην φτάνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των χιλιάδων δικαιούχων αγροτών.

Συνεπώς, ερωτάται ο κ. Υπουργός:

1. Γιατί ο ΕΛΓΑ δεν καταβάλλει τα ποσά των αποζημιώσεων, αν και έχουν διανυθεί 4 περίπου μήνες από την περίοδο της ζημιάς;

2. Τα ποσά που απαιτούνται για την αποζημίωση των βαμβακοπαραγωγών από το ζημιογόνο αίτιο του περασμένου Σεπτεμβρίου, συμπεριλαμβάνονται ή όχι στο πρόσφατο πακέτο στήριξης των 500 εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ερωτών Βουλευτής Ροντούλης Αστέριος

αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη πεμπτη 19/2/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive