Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009

Η ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΟΝ Ν.ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ


O Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ALTER ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ


Δημοσιογράφος: Σήμερα είναι η μέρα των προέδρων. Ο κ. Παπανδρέου επέλεξε να κάνει μεγάλη συνέντευξη τύπου, στην οποία έκανε και την πρόταση στον κ. Καραμανλή, για μια δημόσια πολιτική συμφωνία είπε «πάμε σε εκλογές μέχρι τον Ιούνιο, και να συμφωνήσουμε από τώρα για το θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας. Ο κ. Καραμανλής βγήκε στις 20:00 την ώρα των κεντρικών δελτίων ειδήσεων με μια εκτενή δήλωση γι

α την οικονομική κρίση, εμφανιζόμενος ότι όχι μόνο δεν ασχολείται με την εκλογολογία, αλλά αντιθέτως το πρώτο και κύριο μέλημα του είναι να επισημάνει ότι η κρίση είναι εδώ παρούσα και ότι εκείνος θα την διαχειριστεί. Θέλω το σχόλιο σας.

Γ. Καρατζαφέρης: Για να είναι αποτελεσματικό το παιχνίδι τραμπάλα, χρειάζονται δύο παιδάκια, ένα από εδώ και ένα από εκεί. Έτσι ο ένας συμπληρώνει τον άλλον. Η πρόταση του κ Παπανδρέου μου φάνηκε ως

"σικέ" εξέλιξη των πολιτικών πραγμάτων. Όσον αφορά τον κ Καραμανλή δεν άκουσα καμία πρόταση, κανένα όραμα. Είναι σίγουρο ότι ο Ελληνικός λαός έγινε φτωχότερος σε ελπίδα και προσδοκία, μετά από αυτό το διάγγελμα. Τίποτα καινούργιο, και πολύ φοβάμαι ότι δεν έχει βρει ακόμα τον δρόμο, πως δηλαδή η χώρα θα βγει από αυτή την κρίση.

Δημοσιογράφος: Τι περιμένατε να ακούσετε από τον Πρωθυπουργό;

Γ. Καρατζαφέρης: Πρόταση. Μείωση του ΦΠΑ. Ένα

τομέα εντατικοποίησης, εγώ για παράδειγμα θα έλεγα την οικοδομή. Θυμίζω το βιβλίο του Μάρτη από την εποχή του μπάρμπα του που έλεγε «Χτίστε, χτίστε». Ακούσαμε ένα ευχολόγιο, ότι έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει, αλλά ποιο είναι αυτό το άροτρο που θα οργώσει το χωράφι; Δεν ακούσαμε τίποτα.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ>>ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΟΝ "ALTER"

αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη παρασκευη 6/2/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive