Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009

ΜΠΟΥΚΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΚΛΕΒΕΙ ΑΠ ΤΟ ΛΑΟ ΦΥΣΙΚΑ Ε;

ΧΑΡΙΖΕΙ 20 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΒΑΡΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΜΜΕ!

Ένα απίστευτο κόλπο που ετοιμάζει η κυβέρνηση έφεραν στο φως της δημοσιότητας μέσω του ΣΚΑΪ ο Στέφανος Μάνος και ο Νίκος Κωνσταντόπουλος. Υποστήριξαν ότι η κυβέρνηση αναμένεται να φέρει στη Βουλή διάταξη η οποία επαναφέρει τη δυνατότητα σε όσους έχουν επιχειρήσεις τύπου να διαχειρίζονται το 2% του τζίρου τους, χωρίς παραστατικά. Εάν τελικά συμβεί αυτό θα πρόκειται για διάταξη της ντροπής η οποία χαρίζει ετησίως μαύρο χρήμα περίπου 20 εκατομμυρίων ευρώ σε εκδότες και αποτελεί κραυγαλέο παράδειγμα πελατειακής σχέσης με την διαπλοκή. Να δούμε τι θα κάνουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης και εάν θα εμποδίσουν την εφαρμογή της σε μία περίοδο μάλιστα ιδιαίτερα σκληρής λιτότητας.
pressmme
Σημ. skeftomasteellhnika.gr: Εκείνα τα 20.000.000€ "ψωροεκατομμύρια" του ALTER, τί γίνονται άραγε; Θα τα χαρίσει για ... ψυχική οδύνη;
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη πεμπτη 19/2/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive