Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2009

Η ΑΝΑΛΓΗΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΑΡΜΕΝΩΝ ΕΡΑΣΤΩΝ.


ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ;
ΓΡΑΦΕΙ Ο:"ZEIDORON"
Την άνοιξη του 2004 και ξανά το φθινόπωρο του 2007 ένα πολύ μεγάλομέρος του Ελληνικού λαού εμπιστεύθηκε την διακυβέρνηση της χώρας και κατ' επέκταση τις τύχες του στους λεβέντες της Νέας Δημοκρατίας.
Ηρθαν να μας σώσουν απο τη λαίλαπα του ΠΑΣΟΚ που άρμεγε τα λέφτα του λαού με την κομπίνα του χρηματιστηρίου.Και πρίν αλέκτωρ λαλήσει τρις κατάφεραν να διαλύσουν ένα ολόκληρο κράτος. Η ανεργία εξελίσεται σε μάστιγα. Αλλες επιχειρήσεις κλείνουν κι άλλες αναστέλουν τη λειτουργία τους με αποτέλεσμα πλήθος εργαζομένων να μένουν στο δρόμο. Η οικονομία πάει κατά διαόλου,τα νοικοκυριά είναι χρεωμένα μέχρι το λαιμό και τα γραμμάτια διαμαρτύρονται το ένα μετά το άλλο.Οι τράπεζες πήραν τα 28 δις ευρό αλλά δεν δίνουν δάνεια ούτε με σφαίρες.Τότε γιατί τα πήραν;Τα νοσοκομεία έχουν σταματήσει τις εγχειρήσεις γιατί δεν έχουν αναλώσιμα υλικά.Ο κόσμος στην κυριολεξία πεθαίνει και δεν τρέχει κάστανο.Τέτοια αναλγησία! Σε έξαρση βρίσκονται μόνο οι ληστείες,οι κλοπές,οι απαγωγές,οιδολοφονίες,οι αποδράσεις,γενικώς το έγκλημα.Το κερασάκι βέβαια η επανεμφάνιση της τρομοκρατίας.Ποιοί την εκτρέφουν και γιατί; Μπροστά σ'όλα αυτά τι κάνει η Κυβέρνηση; Καλά ο πρωθυπουργός παίζει Play station,οι άλλοι; Κάποιοι το παίζουν μνηστήρες,οι φτωχοπεινάλες έχουν πέσει με τα μούτρα στις ρεμούλες και κάποιοι ανέραστοι ξενοπηδάνε!!! Ημαρτον ρε! Επρεπε να γίνετε κυβέρνηση για να βρείτε γκόμενες; Τόσο στερημένοι πιά; Ιχνος ντροπής; Εχετε φάει το ξύλο της αρκούδας,άλλοι πήγαν στο χώμα κι άλλοι στα νοσοκομεία νυχτιάτικα κιόμως δεν συγκινείται κανένας. Χάθηκε και το Ελληνικό φιλότιμο,δεν υπάρχει αυτό που λέμε τσίπα.
Μόνο ένας απο την φόρα που είχε πήδηξε απο το μπαλκόνι. Μέσα στο γενικό χαμό τα περίφημα golden boys κάνουν πάρτυ.
Ποιός θα μας σώσει απο τους σωτήρες μας; Αφήστε μας να πνιγούμε δεν θέλουμε να νοιάζεστε άλλο για το καλό μας.
Ξεκουμπιστείτε κι απαλλάξτε μας το συντομώτερο απο την
ΑΝΑΛΓΗΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΑΡΜΕΝΩΝ ΕΡΑΣΤΩΝ.
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη σαββατο 28/2/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive