Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

Ενισχύει τη ..Δημοκρατία; ή τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ο κ. Μάνος με την ίδρυση νέου κόμματος με υλικά κατεδαφίσεως απο το παλαιό κόμμα του;


Σημ.SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR:

Κάποιος πρέπει να μιλήσει όχι στους "κατασκευαστές" κομμάτων, αλλά στους ψηφοφόρους και να τους εξηγήσει ότι ΚΑΘΕ ψήφος που πάει σε κόμμα που ΔΕΝ μπαίνει στη Βουλή, όπως ΚΑΙ τα άκυρα ΚΑΙ τα λευκά, σύμφωνα με τον ΚΑΛΠΟΝΟΘΕΥΤΙΚΟ νόμο, ΠΑΝΕ στο ΠΡΩΤΟ κόμμα που προηγείται ΕΣΤΩ και με ΜΙΑ ψήφο.
Αυτό έγινε και με τον Σ.Παπαθεμελή στίς εκλογές του 2007.
Ότι "ΤΣΙΜΠΗΣΕ" πήγε σούμπιτο στη νέα δημοκρατία και σχημάτισε την ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ Κυβέρνηση που μας Κυβερνάει σήμερα.
Το ίδιο σενάριο ελπίζει να παίξει και ο κ. Μάνος, χωρίς να καταλαβαίνει ότι και ΕΜΕΙΣ καταλαβαίνουμε.
Θα μου πείτε τώρα, κακό είναι να υπάρχουν πολλά κόμματα;
Σαφώς όχι. Όμως μ`αυτόν τον ΛΗΣΤΡΙΚΟ εκλογικό νόμο, ΝΑΙ είναι πολιτικό έγκλημα και τα ωφέλη τα εισπράττουν ΜΟΝΟ τα δυο μεγάλα κόμματα.
Στόχος πρέπει να είναι η ΑΠΛΗ , ΑΔΟΛΗ , ΑΝΟΘΕΥΤΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ, ώστε κάθε πολιτικός σχεδιασμός να καταλαμβάνει έδρες, σύμφωνα με τις ψήφους πο πήρε.
Όλα τα άλλα είναι κολπάκια ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ του δικομματισμού.
Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ
*************
ΕΙΠΕ ΛΟΙΠΟΝ Ο κ. ΜΑΝΟΣ:
"Αν η δημοκρατία εξαρτάται από την πολυφωνία, τότε ενισχύεται με την ίδρυση ενός νεόυ κόμματος".
Το νέο κόμμα με το όνομα "Δράση" προχωρούν οι πολιτικοί Στέφανος Μάνος, Βασίλης Κοντογιαννόπουλος και άλλοι. Το νέο κόμμα, η ίδρυση του οποίου θα ανακοινωθεί τον Μάρτιο, θα κινείται πολιτικά στον κεντρώο χώρο και θα δίνει έμφαση στην προώθηση συγκεκριμένων μέτρων και μεταρρυθμίσεων. Το νέο πολικό κόμμα, στο οποίο αναμένεται να συμμετάσχουν γνωστές προσωπικότητες του πνευματικού και επιχειρηματικού κόσμου, θα λάβει μέρος στις ευρωεκλογές του Ιουνίου, που σύμφωνα με τους εμπνευστές του εγχειρήματος παρέχουν ένα «παράθυρο ευκαιρίας» για τη νέα πολιτική κίνηση. Ορισμένα από τα ονόματα που ακούγονται ότι θα συμμετάσχουν είναι από τον πανεπιστημιακό χώρο είναι μεταξύ άλλων των Κ. Στεφάνου, Κ. Ζώρα, Δ. Δημητράκου, Α. Διαμαντόπουλου, Γ. Μπήτρου, Π. Καζάκου και από τον επιχειρηματικό χώρο οι Κ. Πετρόπουλος, Α. Αϊβαλιώτης και ο συγγραφέας Ν. Δήμου.
http://kala-nea.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive