Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΡΩΤΑΕΙ ΤΟΝ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. Μα, Πρόεδρε του ΛΑ.Ο.Σ ,ΤΙ ρωτάς; μήπως ΞΕΡΕΙ;


ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. Κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ


Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό, με θέμα την παρούσα οικονομική, κοινωνική και πολιτική κρίση που αντιμετωπίζει η Ελλάδα και την «ανάγκη συναίνεσης» για την αντιμετώπισή της.

Το κείμενο της ερώτησης έχει ως ακολούθως:

ΠΡΟΣ: τον αξιότιμο κ. Πρωθυπουργό.

ΘΕΜΑ: Η παρούσα οικονομική, κοινωνική και πολιτική κρίση που αντιμετωπίζει η Ελλάδα και η «ανάγκη συναίνεσης» για την αντιμετώπισή της.

Κύριε Πρωθυπουργέ,

Στην πρόσφατη προ-ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή για την οικονομία, αναφερθήκατε επανειλημμένως στην «ανάγκη συναίνεσης» που υπάρχει για την έξοδο της χώρας μας από την οικονομική κρίση.

Όπως ανέφερα και εγώ στην ομιλία μου, κατά την ίδια συζήτηση, και για τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό η παρούσα κοινωνική, οικονομική και πολιτική κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα μας απαιτεί την ευρύτερη δυνατή συνεργασία όλων των πολιτικών δυνάμεων της χώρας.

Θεωρώντας ότι η αναφορά σας για την «ανάγκη συναίνεσης» είναι ουσιαστική και πραγματική και δεν έγινε μόνο στα πλαίσια επικοινωνιακών αναγκών της Κυβέρνησής σας,

Ε Ρ Ω Τ Α Σ Θ Ε

1. Στην ανάγκη ποιας μορφής συναίνεσης αναφέρεστε;

2. Ποιοι, θεωρείτε, ότι θα πρέπει να συναινέσουν με ποιους, πάνω σε ποια βάση και πάνω σε ποιο σχέδιο;

Ο ερωτών

Γεώργιος Καρατζαφέρης

αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη τριτη 17/2/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive