Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΕΚΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ Ε; Ή ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΘΕΤΟΥΝ;

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟ
ΓΡΑΦΙΑ!!

Τον Παλαιοκώστα τον ξέρετε ε;
Τον κ. ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ που είχε απαχθεί απο τους Παλαιο κωσταίους μάλλον δεν τον θυμόσαστε. Το ίδιο δεν τον θυμούνται και οι Δημοσιογράφοι που συνέταξαν το σχετικό άρθρο που βλέπετε δίπλα. Έτσι αφού δεν τον θυμόντουσαν και κάποια φωτογραφία έπρεπε να βάλλουν, βρήκαν κάποιον πολίτη που το όνομά του άρχιζε απο "Χ" και τον... ανάρτησαν, χωρίς να έχει ΚΑΜΙΑ σχέση.
Έπεσαν όμως σε γνωστό πρόσωπο, τον πρώην Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και νύν πολιτευτή του ΛΑ.Ο.Σ κ. ΑΛΕΚΟ ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟ.

Τώρα αν ξεπεράσει το σοκ ο κ. Χρυσανθακόπουλος και τους την χαρίσει δεν ξέρω. Αν όμως τους πλακώσει στίς αγωγές ποιός θα φταίει τότε; Ξέρω , ξέρω, τα BLOGS και οι BLOGERS!!
Σημειώνω δε ότι και ο κ. Χρυσανθακόπουλος είναι διαχειριστής blogg διαλόγου του:"metharros.gr" και μού φαίνεται ότι θα χυθεί πολλύ διαδικτυακό ... "αίμα"! ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ BLOGG: "ΘΕΜΑ on line" http://www.protothema.gr/content.php?id=24858 και βγάλτε τα συμπεράσματά σας!!

αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη παρασκευη 27/2/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive