Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009

Στο χάσμα..... ευημερίας πιός θα δώσει σημασία?

Αν σκεφτούμε για λίγο ότι μια αύξηση 700ευρώ τον χρόνο είναι αρκετή για να βγάλει από την υπερβολική ανέχεια έναν εργαζόμενο και την οικογενειά του . Αν σκεφτούμε επίσης για λίγο ότι μια μείωση κατά 50000 ευρώ από έναν που βγάζει 500000 δεν θα την καταλάβει σχεδόν καθόλου ! Τότε μάλλον θα κατανοήσουμε την δυσπιστία που εκφράζεται για την ανάγκη κρατικής χρηματοδότησης των τραπεζιτών με 28 δις. Τότε μάλλον θα κατανοήσουμε την δυσπιστία που εκφράζεται για την ανάγκη π.χ του κου Σουφλιά να μοιράζει λεφτά σε ΜΕΓΑ ΜΜεδες για να διαφημίζουν δεκάκις ημερησίως το έργο που ΘΑ γίνει από το ΥΠΕΧΩΔΕ του! που είναι περιουσία του Ελληνικού Λαου και ΟΧΙ δική του! Τότε μάλλον θα κατανοήσουμε ότι ακόμη και σε δύσκολους καιρούς, οι κυβερνώντες την πλούσια ελίτ σκέπτονται και υποστηρίζουν για να «τη βγάλει καθαρή»;
Ταπεινοί μου και σεμνοί μου Κυβερνώντες στο < χάσμα ευημερίας ποιός θα δώσει σημασία >? .....diaporon-bl !

1 σχόλιο:

  1. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ
    *****************************

    Ότι ισχύει για την οικονομική κρίση της Αμερικής η και της Ευρώπης δεν ισχύει για την Ελλάδα . Εδώ έχουμε δημοσιονομική κρίση εδώ και πολλά χρόνια και οι πολιτικοί μας την συντηρούν . Μπήτε στο site της European Union και αναζητήσετε τα υπουργεία κάθε κράτους . Συγκρίνετε με τον αριθμό των Ελληνικών Υπουργείων . Συντηρούμε τεράστιους γραφειοκρατικούς οργανισμούς για να διορίζουμε αργόμισθους .Πριν ΤΡΙΑΝΤΑ χρόνια ήταν στο πρόγραμμα του Πασοκ η κατάργηση των άχρηστων υπουργείων Εμπορικής Ναυτιλίας (το κρατάμε για να ευχαριστούμε τους Πειραιώτες!!!)το Υπουργείο Βορείου Ελλάδος .
    Αντι κατάργησης του Υπ.Βορ.Ελλάδος ,το Πασοκ έφτιαξε και ...Υπουργείο Αιγαίου .
    Κατηγορούσε η Νέα Δυστυχία το Πασοκ ότι έκανε τις ΔΕΚΟ 45 και αυτοί αντί να τις μειώσουν τις έφτασαν ... 49 !!!
    Η Γαλλία έχει χωρίσει την Εκκλησία από το Κράτος εδώ και 104 χρόνια .
    Ο ακαταλληλότερος φοροαπάλλαξε τους Δεσποτάδες το 2004 !!!

    ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝ ΗΓΕΤΗ ΜΕ ΑΡΧ.... ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive