Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2009

14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ. ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ 365 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΤΩΡΑ??


ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ
Μπορεί να έχασαν τη δουλειά τους ή ακόμη και το σπίτι τους, αλλά τουλάχιστον του Αγίου Βαλεντίνου θα έχουν την ευκαιρία να χαρίσουν στην αγαπημένη τους ένα κόσμημα χωρίς να χρειαστεί να το πληρώσουν.
Κι αυτό χάρη σε ένα κοσμηματοπωλείο στη Φλόριντα, το Diamonds Direct, το οποίο, με αφορμή τη γιορτή των ερωτευμένων, χαρίζει 100 ασημένια μενταγιόν αξίας 99 δολαρίων το καθένα, σε όποιον προσκομίσει το χαρτί της απόλυσης ή της κατάσχεσης του σπιτιού του. Το κατάστημα ανακοίνωσε την προσφορά την Τρίτη και ήδη χθες Τετάρτη είχε δώσει 75 από τα κοσμήματα, όπως δήλωσε η διευθύντρια μάρκετινγκ
της επιχείρησης, Κριστίν Τζόινερ. "Ακούσαμε τόσες δακρύβρεχτες ιστορίες", είπε η ίδια σε συνέντευξή της προσθέτοντας ότι οι περισσότεροι που προσήλθαν στο κατάστημα για να προμηθευτούν δωρεάν τα κοσμήματα είχαν απολυθεί εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. Οπως σημείωσε η Τζόινερ, γνωρίζει περίπου 35 κοσμηματοπωλεία στη χώρα που έχουν κάνει ανάλογες προσφορές.
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη σαββατο 14/2/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive