Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009

O Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΡΟΥΦΙΑΝΟ ΜΑΚΗ. ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ; ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ!!



ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟΥ ΑΝΤ1 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ Μ» ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟ (26-01-09)

"Δημοσιογράφος" : Θα ήθελα να σας πω το εξής : Κανένας από τα κόμματα, δεν έχει πει για ποιο λόγο ο αγρότης πληρώνει ένα καφέ εσπρέσο στην πλατεία της Καρδίτσας 3 ευρώ, που ισοδυναμεί με

300 κιλά σιτάρι, 20 κιλά βαμβάκι, 1,5 κιλά λάδι, ή 3 κιλά ελιές. Και επίσης, ο έμπορος την ίδια στιγμή, απέναντι στα 300 κιλά σιτάρι του αγρότη, αγοράζει τον καφέ με 500 γραμμάρια σιτάρι, το οποίο το έχει βάλει σε ένα πλαστικό σακουλάκι, ή ο προμηθευτής, και φυσικά για το βαμβάκι, 5 στα 20 κιλά του αγρότη είναι τα ελάχιστα γραμμάρια ενός πακέτου που πωλείται στο φαρμακείο και επίσης να πούμε ότι ο κτηνοτρόφος πρέπει να πουλήσει 3 λίτρα αγελαδινό

γάλα, για να πάρει ένα λίτρο νερό. Κανένας δεν μίλησε λοιπόν για αυτή την διαφορά της ψαλίδας, η οποία είναι ουσιαστικά γκιλοτίνα για την επιβίωση του αγρότη, δηλαδή για να μεγαλώσει τα παιδιά του, για να επιβιώσει ο ίδιος.


Γ. Καρατζαφέρης : Εγώ νομίζω τώρα ότι ακούω πρακτικά από την Βουλή που έχω πει ακριβώς αυτά τα θέματα. Είπες Μάκη μου ότι οι

πολιτικοί αρχηγοί δεν πήγαν στα μπλόκα. Εγώ πήγα εχθές στον Έβρο και πήγα και στην Φθιώτιδα.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ>>Ο Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΟΝ "ΑΓΝΩΣΤΟ Μ."

*************************************************************

Σημ.SKEFTΟMASTEELLHNIKA.GR:Δεν καταλαβαίνουμε γιατί οι πολιτικοί μας, πηγαίνουν στίς εκπομές αυτού του τύπου. Δεν καταλαβαίνουν ότι κατεβαίνοντας στο βάλτο τους, κινδυνεύουν να λασπωθούν, να χλευασθούν, να διαπομπευθούν; Και κυρίως ΓΙΑΤΙ με την παρουσία τους νομιμοποιούν αυτού του είδους τα δημοσιογραφικά απόβλητα; Ο Λαός ΞΕΡΕΙ πολύ καλά ΠΟΙΟΙ πολιτικοί είναι λαμόγια και ΠΟΙΟΙ ΟΧΙ. Ας μην πέφτουν στο στόμα της ελεεινότερης μορφής παραδημοσιογραφίας.

αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη τριτη 27/1/09

1 σχόλιο:

  1. ΕΓΩ ΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΩ ΛΑΟΣ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ. ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠ' ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ. ΑΠ' ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ. ΚΑΤΙ ΜΕ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΕΙ ΕΔΩ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΠΑΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΥΠΟΥΛΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΑΜ' ΔΕ. Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΑ ΜΕ ΠΕΤΑΛΑ. ΠΙΟ ΓΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive