Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2009

Mα καλά, ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ;


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΛΕΙΝΑΣ

Οι καταγγελίες που έχουμε είναι όντως φοβερές και πιθανώς θα μπορούσαν να συμβούν σε κάποια τριτοκοσμική χώρα, αλλά όπως όλα δείχνουν, τα εξωφρενικά αυτά γεγονότα συνέβησαν δυστυχώς στην Ελλάδα, χώρα - μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενός σχηματισμού χωρών που διατείνονται ότι κόπτονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα και μάλιστα ενορχηστρώθηκαν από ανθρώπους που «υπηρετούν» την παιδεία!
Η «Βεντέτα» με τη διαμάχη στο σχολείο Σκοτίνας μετά από τις πρωτοφανείς αυτές προκλητικές ενέργειες τείνει να λάβει τραγικές διαστάσεις.
Προϊστάμενος της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Πιερίας τρομοκράτησε και εξανάγκασε ιδιωτική κλινική της Λάρισας να δώσει, με το ζόρι και παρά τη θέληση του ασθενούς, εξιτήριο στον νοσηλευόμενο και αντίδικο του διευθυντή του δημοτικού σχολείου Σκοτίνας Γιώργο Γιαννουλόπουλο.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ>>ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΤΡΟΠΗ ΣΤΗ «ΒΕΝΤΕΤΑ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΚΟΤΙΝΑΣ
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη παρασκευη 30/1/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive