Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2009

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ-ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ ΤΟΥ ΙΝFOCAFE ΣΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ.

κ.κ.ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ-ΤΣΙΑΤΟΥΡΑ, ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΙΝΕΤΕ ΚΑΦΕ;
ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ, ΣΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ;
Η μοδα της εποχης ειναι οι καταληψεις.

Γράφει ο :"ZEIDORON"

Συνηθως δημοσιων κτηριων, εντελως απροστατευτων, ερμαιων στις διαθεσεις των καθε ειδους "επαναστατων".
Διαβαστε:
"Kατάληψη αντί-info cafeαπελευθερωμένος δημοτικός χώροςπλατεία Γαρδένια, ΖωγράφουΚείμενο κατάληψης αντι-info cafeΑπό το μεσημέρι της 14ης Ιανουαρίου η δημοτική καφετέρια στη πλατείαΓαρδένια τελεί υπο κατάληψη. Σκοπός μας είναι να λειτουργήσει ωςκέντρο αντιπληροφόρησης, συζητήσεων και συντονισμού δράσεων μεεπίκεντρο την εξέγερση του Δεκέμβρη κι όσα ακολουθούν. Επιπλέον, έναςδημοτικός χώρος αποδεσμεύεται από την εμπορική του χρήση καιεπιστρέφει στους κατοίκους ως ένα σημείο αναφοράς, ισότιμης συνεύρεσηςκαι ζύμωσης, αυτοοργάνωσης και συνδιαμόρφωσης πάνω στα ζητήματα πουτους απασχολούν."
Ας ξεπερασουμε το οξυμωρο της υποθεσης, δεν γινεται ενας χωρος που τελει υπο καταληψη να ειναι ταυτοχρονα απελευθερωμενος δημοτικος χωρος, κι ας παμε παρακατω.
Στην κυριολεξια προκειται για μαγαζι γωνια,στο κεντρο του Δημου Ζωγραφου πανω στην κεντρικη πλατεια της πολης με τεραστια αιθουσα τοσο στον πανω οσο και στον κατω οροφο.
Κι οπως γραφετε και στο πανο σας συντροφοι
"Τα Δημοσια κτηρια ανηκουν στους πολιτες"!
ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ λοιπον εσεις ως απλο καφενειο,να μπορει ο καθε δημοτης να πινει τον καφε του σε τιμη κοστους και χωρις να φοβαται να προσελθει στο χωρο.
Αυτα τα περι "αυτοδιαχειριζομενου"καφενειου,"συνευρεσης","ζυμωσης" κλπ τρομαζουν τον κοσμο.
ΣΥΝΤΗΡΗΣΤΕ το χωρο ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΤΕ το μαγαζι κι αν περισευουν χρηματα καταθεστε τα στο ταμειο του Δημου.
Οχι δεν λεμε να γινετε επιχειρηματιες,αυτοι εχουν κερδη και ζημιες.
Εσεις μονο θα προσφερετε με τις πραξεις σας ως ιδεολογοι που ειστε.
ΚΑΝΤΕ ΤΟ!
Ειναι αμαρτια ενας τοσο ομορφος χωρος στο κεντρο της πολης να μοιαζει στοιχειωμενος και να κυκλοφορουν μεσα πεντε-εξι ατομα σαν φαντασματα.
Για βαλτε το θεμα στην βραδυνη σας συνελευση.
Κι εκεινο το blog που φτιαξατε γιατι δεν το ενημερωνετε;
"ZEIDORON"
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη κυριακη 25/1/09

1 σχόλιο:

  1. Λήξη κατάληψης Anti-Info Café στου Ζωγράφου
    Σήμερα Κυριακή 25/1 στις 10 το βράδυ έπειτα από απόφαση της ανοιχτής συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα έληξε η κατάληψη Anti Info Café στην πλατεία Γαρδένιας στου Ζωγράφου κι ο χώρος αφέθηκε χωρίς ζημιές στην κατάσταση την οποία βρέθηκε όταν ανοίχτηκε. Η κατάληψη λειτούργησε για 12 μέρες ως απελευθερωμένος δημοτικός χώρος με σκοπό την αντιπληροφόρηση στην περιοχή και όχι μόνο πραγματοποιώντας μια σειρά από δράσεις, εκδηλώσεις, συζητήσεις, προβολές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive