Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ



Δηλώσεις Προέδρου ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρη μετά την συνάντηση με την Συντονιστική Επιτροπή αγροτών Βορείου Ελλάδας

Τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρη επισκέφθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία του κόμματος η Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών Βορείου Ελλάδος οι οποίοι τον ενημέρωσαν για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και ζήτησαν την αρωγή του. Μετά τη συνάντηση ο Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής κ. Μητσιούδης δήλωσε:

Μ. Μητσιούδης: Επισκεφθήκαμε τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ τον κύριο Γ. Καρατζαφέρη, εκτιμήσαμε και πιστεύουμε ότι το κάθε κόμμα του Ελληνικού Κοινοβουλίου πρέπει να παίξει έναν ρόλο που χρειάζεται στην συγκεκριμένη περίπτωση και μιλάμε για την κρισιμότερη περίπτωση όσον αφορά το αγροτικό ζήτημα και αποτελεί εθνικό καθήκον, να στηρίξει την δοκιμαζόμενη αγροτιά. Ο Πρόεδρος μας εξήγησε με κάθε τρόπο τα ζητήματα τα οποία θέσαμε και ότι πρέπει να αγωνιστούμε εφόσον το δίκιο είναι με το μέρος των αγροτών και ότι θα έχουμε την ολόπλευρη στήριξη του κόμματός του.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. απάντησε:

Γ. Καρατζαφέρης : Χωρίς κομπιούτερ μπορούμε να ζήσουμε, χωρίς βιομηχανικά προϊόντα θα επιβιώσουμε, χωρίς αγροτικά προϊόντα θα πεθάνουμε. Ας το καταλάβουμε καλά, η αρχή είναι ο αγροτικός κόσμος . Η Ελλάδα δεν μπορεί να τους εγκαταλείψει. Η Ελλάδα δεν νομιμοποιείται να ακολουθήσει της επιταγές της Ο.Ν.Ε. Οι αγρότες έχουν δίκιο πέρα για πέρα. Πρέπει να το αντιληφθεί η κυβέρνηση και να βοηθήσει για να τους κρατήσει στα χωράφια τους.

αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη τεταρτη 21/1/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive