Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2009

Άρχισαν τα καραγκιοζιλίκια πάλι τα...εξεγερμένα νιάτα:τώρα,έχουν το θράσος να μιλάνε και για Παλαιστίνη!!!

ΟΤΑΝ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ (ΞΑΝΑ)ΠΙΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΤΟΤΕ ΘΑ Τ'ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ-ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥΣ

Π ραγματικα,δεν ειχα σκοπο ν'ασχοληθω μ'αυτα τα κατακαθια.Ομως,διαβαζοντας τα...αιτηματα του αυριανου "πανεκπαιδευτικου συλλαλητηριου" (εδω γελανε και κλαινε μαζι),δεν μπορω να μην παρω θεση.Μερικοι νομιζουν οτι ειμαστε χαζοι και θα ανεχομαστε μια ζωη τους νεκροκαπηλους,πολεμοκαπηλους και γενικα αλητηριους Φαρισαιους που πιανουν στο στομα τους τα παντα και τους παντες,προκειμενου να εξυπηρετησουν τα μικροκομματικα τους συμφεροντα.

Ξεκιναμε λοιπον:

"Η εξέγερση της νεολαίας με αφορμή την δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου έδειξε ότι οι μαθητές αντιστέκονται και αγωνίζονται ενάντια σ’ αυτούς που τους σκοτώνουν τα όνειρα και τις ελπίδες για το μέλλον.
Η κυβέρνηση συνεργάζεται στενά με το Ισραήλ που σκοτώνει χιλιάδες αθώα παιδιά και άμαχους πολίτες.
Η οργή μας ενάντια στην κυβέρνηση των δολοφόνων χρειάζεται κλιμάκωση για διαρκή αγώνα με καταλήψεις μετατρέποντας τα σχολεία σε ορμητικά κέντρα αγώνα συλλογικής δράσης των μαθητών."

Βρε κουτσουρα απελεκητα,τι σχεση εχετε εσεις ή ο Αλεξης με τα παιδια και τους αμαχους πολιτες και τα χιλιαδες αθωα παιδια;Βρε γελοια υποκειμενα,γιατι ψαχνετε να συνδεσετε κομματικα ακομα και τις μεγαλυτερες ανθρωπινες τραγωδιες;Τελος παντων,αφου ενδιαφερεστε τοσο για τον παλαιστινιακο λαο,σας προτεινουμε τα παρακατω:

ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΣΤΑΡΜΠΑΚΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΑ ΙΣΡΑΗΛΙΝΑ ΤΑΝΚΣ!ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΛΟΜΑΘΗΜΕΝΑ ΒΟΥΤΥΡΟΠΑΙΔΑ;ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΤΕ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ,ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ.ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ;Ή ΔΕ ΣΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ "ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ" ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟ;

"Κάτω η κυβέρνηση των δολοφόνων.
Δημόσια και Δωρεάν Παιδεία για όλους.
Να δοθεί το 15% από τον προϋπολογισμό στην Παιδεία και όχι σε τραπεζίτες και εξοπλισμούς.
Κατάργηση της βάσης του 10 και των πανελλαδικών εξετάσεων-ελεύθερη πρόσβαση σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.
Καμία εφαρμογή του νόμου πλαίσιο-όχι στην ιδιωτικοποίηση της Παιδείας.
Να μην μετρηθούν οι απουσίες των μαθητών τις μέρες της εξέγερσης.
Αλληλεγγύη και λευτεριά στην Παλαιστίνη."

Ξεχναμε την παντελη ελλειψη αναφορας στον 21χρονο αστυνομικο που χαροπαλευει (φαινεται αυτος δεν ειναι ανθρωπος για τα υπανθρωποειδη).Αφηνουμε και την κομματικη μποχα που αποπνεουν τα πρωτα αιτηματα,οπως και καποια αλλα γραφικα οπως η καταργηση της βασης του 10 (ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΜΕ ΣΤΟ...ΜΕΙΟΝ 10 ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ;;;) και μενουμε στα 2 τελευταια:

Τι μας ζητανε λοιπον τα "παιδια";Να μην μετρηθουν οι απουσιες τους οσο θα το κωλοβαρανε ατελειωτα!Οσο θα σπανε,θα καινε και θα γυρνανε στα καναλια για να διαβασουν τις κομματικες ανακοινωσεις του Συριζα!Οσο θα ειναι στις εκπομπες του γυμνοσαλιαγκα λαλακη!Οσο θα ενδιαφερονται για ο,τι βλακεια βαλει ο ανθρωπινος νους,αλλα οχι για τα μαθηματα τους!

Ρε βλαμμενα,τα ιδια λετε και στα κωλοφροντιστηρια σας;Εκει τολματε να κανετε απουσιες;Ή μηπως εκει ολα ειναι ομορφα κι αγγελικα πλασμενα;Γιατι δεν πατε να κανετε καταληψεις κι εκει,αφου ζητατε "δημοσια και δωρεαν παιδεια για ολους";Ποσο γελοιοι τυποι μπορει να ειστε οταν ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ,ΚΑΤ'ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΙΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΚΑΙ ΝΥΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ,ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ;

Και το καλυτερο φυσικα ειναι στο τελος:"Λευτερια κι αλληλεγγυη στην Παλαιστινη"!!!

Αφου αφησανε το...Βατοπαιδι,πιασανε ενα θεμα το οποιο ΚΑΙΕΙ...ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ;ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΙΑΖΕΤΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ;ΡΕ ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ!ΑΥΤΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΑΝΟΠΛΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ,ΟΧΙ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΑΣΠΙΔΩΝ!ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ,ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ...ΑΓΩΝΙΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΤΗΝΗΝΕΙ ΤΟ IPHONE ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ!

ΖΩΑ ΟΡΘΙΑ,ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗ ΜΙΖΕΡΗ ΖΩΗ ΣΑΣ,ΑΛΛΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΑΛΛΩΝ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ!ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ,ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ!!!

Υ.Γ.Το εντονο υφος εκφραζει την αγανακτηση μου για τη συνεχιζομενη καπηλεια καταστασεων απο ορισμενους.Ελπιζω να το συγχωρησουν οι αναγνωστες,που ξερουν οτι σπανια το χρησιμοποιω..




2 σχόλια:

  1. Μια χαρά είναι το ύφος.
    Είμαι βέβαιος ότι πάρα πολύς κόσμος έχει σήμερα αυτό το ύφος.
    Και όταν κάποιος Σιδέρης ξεσπάει,
    φαντάσου ότι ξεσπάνε κι οι υπόλοιποι που διαβάζουν.
    Κι ευτυχώς που ξεσπάνε έτσι,δηλ. διαβάζοντας το ξέσπασμα.
    Άντε το πολύ-πολύ να ρίξουν και κανα (χοντρό)μπινελίκι από την αγανάκτηση που ξεχειλίζει.
    Γιατί αν ξεσπάσει ο κόσμος αλλιώς..
    Μαύρο φίδι που τους έφαγε όλους αυτούς τους .. που τους ανεχόμαστε.
    (μωρέ γιατί τους ανεχόμαστε..ακόμη;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι λέτε ρε που κάθεστε και ασχολείστε με τα παιδάκια! Το "ανεξάρτητο" κράτος μας έχει καταλυθεί εδω και καιρό, τώρα είμαστε το μεγάλο πλιάτσικο. Οι υποδομές μας ανήκουν όλες σε ξένους πλέον, το πήρατε γραμμή αυτό? Αντι να βγείτε να ζητήσετε τα ρέστα ΡΕ ΦΛΩΡΟΙ τρώτε ότι μούφα σας σερβίρουν σα τα γίδια. Τελικά θα μας φορέσουν και τη χούντα και θα πείτε κι ευχαριστώ που σας σώσανε. Οι "σωτήρες" που μας παραχωρήσανε σε ξένους ευγενείς γιατί κατάλαβαν πως ήταν ανίκανοι να κυβερνήσουν το τόπο. Των ελλήνων τα κόκαλλα τα ιερά τρίζουν. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive