Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ

Προτεραιότητα έχει ο Νικοπολίδης στον δήμο Κηφισιάς;


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
"Ο πατέρας μου είναι 59 χρονών και θέλει πέντε χρόνια για να βγει στη σύνταξη. Η Νομαρχία Ανατολικής Αττικής σε συνεργασία με την Τροχαία και τον Δήμο Κηφισιάς θέλησαν να το βγάλουν στη ανεργία στα γεράματα.
Ο πατέρας μου λοιπόν, εργάζεται σε περίπτερο στην Κηφισιά, επί της Λεωφόρου Κηφισίας (ιδιοκτήτης είναι ανάπηρος πολέμου, ως είθισται για τα περίπτερα) και έλαβε επιστολή - τελεσίγραφο πριν από λίγες ημέρες από την...
Νομαρχία πως το περίπτερο του, μαζί με άλλα δύο επί της Λεωφόρου Κηφισίας (από την πλατεία της Κηφισιάς μέχρι την Οθωνος) θα σφραγιστούν στις 12 Φεβρουαρίου.
Στην κωμική επιστολή της Νομαρχίας αναφέρετε πως μέχρι τότε θα πρέπει να έχει μεταφερθεί σε άλλο σημείο. Αν μπορούσε αυτοβούλως να το κάνει, θα το είχε ήδη κάνει, για αυτό λοιπόν απευθύνθηκε στον μόνο αρμόδιο, στον Δήμο Κηφισιάς, ο οποίος σφυρίζει αδιάφορα,

καθώς ο κ. Νίκος Χιωτάκης έχει θέσει ως προτεραιότητα την τακτοποίηση του κ. Αντώνη Νικοπολίδη στα νέα του κηπουρικά καθήκοντα.

Αλλά ο πατέρας μου δεν έμαθε να κλοτσάει το φουσκωμένο δέρμα, οπότε λογικό είναι να τον πετάξουνε στον δρόμο...
Υπαίτιος όλης αυτής της κατάστασης είναι η κ. Βασιλική Κρικέτου, διοικητής της Τροχαίας Κηφισιάς, η οποία σε ρόλο αδιάφθορης, αποφάσισε να εξοντώσει μικρομεσαίους εργαζόμενους και να καταδικάσει στην ανεργία τουλάχιστον έξι οικογένειες, καθώς τα τρία περίπτερα... «παρεμποδίζουν την κυκλοφορία των οχημάτων». Τρία περίπτερα που βρίσκονται σε αυτό το σημείο για δεκαετίες. Με το ίδιο σκεπτικο να κλείσουν και τις τράπεζες που βρίσκονται στα ίδια σημεία, καθώς και τα μαγαζιά γνωστών πολυεθνικών εταιριών. Αλλά τι είναι πιο εύκολο?"
Αναγνώστης
Αναρτήθηκε από troktiko

ΣΧΟΛΙΟ SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR: O-Y-Δ-E-N!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive