Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2009

ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ!! ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ !! ΣΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ;


Απο ΕΓΚΥΡΗ στρατιωτική πηγή, μας ήρθε η πληροφορία ότι οι Τούρκοι προέβαλλαν βέτο και απείλησαν με ΘΕΡΜΟ επεισόδιο, αν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κ.Παπούλιας, μετέβαινε με ελικόπτερο SUPER PUMA, στο Φαρμακονήσι, για τον αγιασμό των υδάτων την Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2008. Οι Τούρκοι αμφισβητουν την Ελληνική κυριαρχία και πέρα απο τις γκρίζες ζώνες.
Η Ελληνική Κυβέρνηση για άλλη μια φορά παραπληροφόρησε τον Ελληνικό λέγοντας ότι όλω ... "κακοκαιρίας" δε μπορούσε να πετάξει το super puma !! (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ !!) και .. αναγκαστικά ο Πρόεδρος πήγε με σκάφος του Λιμενικού!!

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ!
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ!

ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΛΛΟΣΤΕ ΟΤΙ:

Προτού καν συμπληρωθεί 24ωρο από την επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κ. Παπούλια στο Αγαθονήσι- που μαζί με το παρακείμενο Φαρμακονήσι αποτελούν τον νέο «στόχο» της Τουρκίας- η Άγκυρα προχώρησε σε πολλαπλές στρατιωτικό προκλήσεις σε αέρα και θάλασσα. Πρώτη φορά μάλιστα επιχείρησε να κατοχυρώσει με στρατιωτικό τρόπο «τουρκική κυριαρχία» στη συγκεκριμένη περιοχή! Μάλιστα για να πετύχει τον στόχο της δύο τουρκικά F-16 επιτέθηκαν ευθέως με «ελιγμούς προσβολής» («8άρια») κατά ελικοπτέρου Super Ρuma που αναζητούσε ναυαγούς την ώρα που αυτό προσπαθούσε να προσγειωθεί στο Φαρμακονήσι για να αποφύγει κλιμάκωση της έντασης. Τα F-16 πέταξαν μόλις 100 μέτρα πάνω από το ελικόπτερο και ενώ αυτό βρισκόταν 60 μέτρα πάνω από το ελικοδρόμιο.

"ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ"
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη Πεμπτη 8/1/09




2 σχόλια:

  1. ΙΣΧΥΕΙ.
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ.ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ...ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΒΕΡΥΚΙΟΣ ΣΤΟΝ ALPHA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive