Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2009

ΟΤΑΝ Η ΛΟΓΙΚΗ ΔΕ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ

Η ΞΣΑΓ (Ξυλινη Σταλινικη Αχαλινωτη Γλωσσα) δημιουργει λογικα κενα, που δεν ειναι δυνατον η λογικη να γεφυρωση.

ΓΡΑΦΕΙΟ:"ΙΑΣΩΝ"

Ετσι ειτε ο Στινας κατηγορει το ΚΚΕ ειτε Ο Λαζαριδης, ειτε ο Ζαχαριαδης ειτε ο Μαρκος, ειτε ο Κυρκος ειτε ο Τζεφρωνης, τιποτα δεν μποΡει να αποκαταστηση το ενα δογματικα εγκλωβισμενο μιαλο να λειτουργηση αφου αυτο απορριπτει καθε σκεψι που διαφοροποιειται απο την Ξ.Σ.Α.Γ.και βεαιως οτι και να πουμε εμεις ειναι απλη επαναληψις των κατηγοριων που αποδιδονται στο "τιμημενο"απο τους ιδιους τους συντροφους τους...Σχετικως με την παραμυθολογια του Γοργοποταμπου και της "εθνικιας Αντιστασης" τα γεγονοτα εχουν ως εξης:
Ο Γοργοποταμος .
Χρονια αργοτερα οταν ο στραταρχης Μοντγκομερυ ερωτηθηκε αν η επιχειρησι “ Harling” επαιξε σημαντικο ρολο στη νικη κατα του Ρομελ στη βορεια Αφρικη, η απαντησι ηταν αρνητικη.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ:Η λογικη δεν γεμιζει τα κενα του παραλογου..
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη 25/1/09

1 σχόλιο:

  1. ΣΩΣΤΑ ΜΙΛΑΣ ΙΑΣΩΝ. ΠΗΡΑΝ ΦΟΡΑ ΤΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ΓΕΦΥΡΕΣ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Η ΓΕΦΥΡΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive