Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2009

Α, ΚΑΛΑ, ΑΥΤΟΙ ΠΗΡΑΝ ΦΟΡΑ!! Μόνο που δεν κατάλαβαν ότι η Ελλάδα, ΔΕΝ είναι .. Γάζα!! ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ


Για δείτε θάρρος,για δείτε θράσσος,για δείτε αναίδεια!!
…Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο αξιώνει από τον Πρόεδρο της Βουλής, να ελέγξει!! και να απομονώσει!! τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Καρατζαφέρη Γεώργιο.

Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδας, λοιπόν, την 12η Ιανουαρίου 2009 αποστέλλει το παρακάτω έγγραφο στον Πρόεδρο της Βουλής. Την επιστολή υπογράφουν οι Εβραίοι κ. Μωυσής Κωνσταντίνης (Πρόεδρος Συμβουλίου) και Αβραάμ Ρειτάν (Γενικός Γραμματέας).

{ Αξιότιμε κ. Πρόεδρε της Βουλής των Ελλήνων.
Ο Πρόεδρος του κοινοβουλευτικού κόμματος ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης, υπογράφει τις παρακάτω φράσειςσε άρθρο του με τον τίτλο:
«Είναι Ευρ(αί)ως γνωστό…», στην εφημερίδα ΑΛΦΑ ΕΝΑ (φύλλο 3-4/1/09).
Αποσπάσματα αυτού του δημοσιεύματος σας παραθέτουμε:
«ΔΥΣΤΥΧΩΣ είναι πλέον ΕΥΡΕΩΣ γνωστόσε όλο τον κόσμο ότι ο ΕΒΡΑΙΟΣ μυρίζει ΑΙΜΑ».
Σε λιγότερο από 70 χρόνια τα πρώτα θύματα της Χιτλερικής κτηνωδίας, οι ΕΒΡΑΙΟΙ, μετατρέπονται σε εξίσου στυγερούς δολοφόνους με τον δικό τους θύτη».
Θα μπορούσαμε με λίγη προσπάθεια να τους εντάξουμε (τους Εβραίους) σε μια κοινωνία Δικαίου, αλληλεγγύης και συνεννόησης. Λίγο δύσκολο με μια φυλή που ΣΤΑΥΡΩΣΕ τον Θεό, την μια και μοναδική φορά που κατέβηκε στην γη».
Απευθυνόμαστε σε εσάς, τον Πρόεδρο του ανώτατου θεσμού της Δημοκρατίας μας, γιατί πρόκειται για μια απαράδεκτη, μοναδική στα Ελληνικά χρονικά και απροκάλυπτη έκφραση αντισημιτισμού προερχόμενη από μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου και μάλιστα αρχηγό ενός Κοινοβουλευτικού κόμματος.
Οι Έλληνες Εβραίοι, αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας και την σοβαρή ανησυχία μας αφού, το ολίσθημα αυτό ενός μέλους του Ελληνικού Κοινοβουλίου σε συμπεριφορές ακραίου ρατσισμού, εκτιμούμε ότι μπορεί να αποτελεί προάγγελο για την εκδήλωση παρόμοιων, ακόμα και βίαιων, φαινόμενων εναντίον Ελλήνων πολιτών που στο παρελθόν έχουν οδηγήσει σε οδυνηρές για τους Εβραίους καταστάσεις.
Ταυτόχρονα οι ύβρεις του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. προσβάλλουν το ίδιο το Σύνταγμα της Ελλάδας και εκθέτουν την χώρα μας στην διεθνή κοινότητα.
Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, θεωρούμε υποχρέωσή μας να σας δηλώσουμε ότι εμείς οι Έλληνες Εβραίοι, εμπιστευόμαστε απόλυτα τόσο εσάς προσωπικά, όσο και τον κορυφαίο θεσμό της Δημοκρατίας μας του οποίου ηγείστε, ότι θα αναλάβετε τις κατάλληλες πρωτοβουλίες, με την αίσθηση ευθύνης που προέρχεται από το αξίωμα και την προσωπικότητά σας και θα ενεργήσετε έτσι, ώστε θέσεις που οδηγούν στην δημιουργία πνεύματος διωγμού νομοταγών πολιτών να παραμείνουν απομονωμένες από την Ελληνική Κοινωνία και να καταδικαστούν απερίφραστα στην συνείδηση των Ελλήνων συμπολιτών μας. }
Σχόλιο Προέδρου Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. Χανίων:

Αυτή η επιστολή διαμαρτυρίας του Ισραηλιτικού Συμβουλίου, μαρτυρά την ανησυχία των Εβραίων, όσον αφορά στην ολοένα αυξανόμενη συσπείρωση των Ελλήνων Πατριωτών, κάτι που χρόνια προσπαθούν να αποτρέψουν, προκειμένου να μπορούν να δρουν ανενόχλητα, χτυπώντας στην ραχοκοκαλιά τον Ελληνισμό, αλλά και τον Χριστιανισμό.
Απ’ ότι φαίνεται όμως γελάστηκαν πολύ.
Οι Πατριώτες όλων των ιδεολογικών χώρων, άρχισαν να ξυπνούν από τον ανθελληνικό λήθαργο και πρώτοι απ’ όλους ο λαός του ΛΑ.Ο.Σ.
Έναν λήθαργο που οι Εβραίοι προξένησαν στον Ελληνισμό.
Οι Έλληνες πολίτες ξύπνησαν και πλέον αρχίζουν και αντιλαμβάνονται αυτό το μακροπρόθεσμο παιχνίδι που έστησε το «Εβραϊκό λόμπυ» εις βάρος της Πατρίδας μας και της Θρησκείας μας.
Τώρα όμως ήρθε η αρχή του τέλους για τους Εβραίους. Ο κύκλος τους θα κλείσει.
Ναι, εμείς οι Χριστιανοί ή τα ζώα όπως μας αποκαλούν οι Εβραίοι, θα τους κόψουμε την φόρα.
Την μάχη την έχουν χάσει προ πολλού.
Συγχαρητήρια στον Γεώργιο Καρατζαφέρη που είχε το θάρρος και την δύναμη να πλευροκοπήσει τους Εβραίους.
Κι ας μην διαμαρτύρονται οι Έλληνες Εβραίοι, διότι εάν υπήρχε έστω και μια πιθανότητα να σταματήσει μια ώρα αρχύτερα, η γενοκτονία κατά του Παλαιστινιακού λαού, θα ήταν μέσω των δικών τους διαδηλώσεων και διαμαρτυριών… τους είδε όμως κανείς;
Είδατε κανένα πανό Εβραϊκό κατά των Εβραιών- Ισραηλινών;
Εγώ όχι. Γι’ αυτό μην μιλάτε τουλάχιστον κυρίες και κύριοι του Ελληνικού Εβραϊκού λόμπυ… δεν σας παίρνει.
Εν κατακλείδι, σας ευχαριστούμε για την διαφήμιση που μας κάνατε, μέσω αυτής της επιστολής σας, γιατί έτσι αποδεικνύεται η Ελληνικότητα και η αυθεντικότητα του ΛΑ.Ο.Σ.
ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ…
ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ «ΜΑΧΟΜΑΙ» ΣΤΟ ΛΑ.Ο.Σ.

του Σωκράτη Ε. Αντωνακάκη
Γενικού Χειρουργού
Πρόεδρου Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. Χανίων

3 σχόλια:

  1. Άβε Καρατζαφέρη. Οι έλληνες εβραίοι απο την άλλη καλύτερα να μασάνε παρά να μιλάνε. Ακόμα καλύτερα βέβαια θα είναι να τα μαζέψουν και να την κάνουν γιατι δεν έχει άλλο χώρο στα νεκροταφεία μας και ειδικά για αυτούς που υποστηρίζουν γενοκτονίες. Όσο για την σταύρωση, η εκδίκηση είναι ενα πιάτο που τρώγεται ευχάριστα ακόμα και αν κρύωσε για 2 χιλιετίες. Έρχεται ο μαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εαν μιλανε οι εβραιοι ετσι για τον καρατζαφερη παει να πει οτι ο ανθρωπος κανει καλα την δουλεια του και ας πουμε οτι λεει αυτα που σκευτονταιπολοι ομως δεν τα λενε.
    Υπαρχουν και βιβλια που λενε την αληθεια.Παντος να μην λεει κανης οτι ειμαστε αντισημητες γιατι αρκετα χρονια φαγαμε καποιον Σημιτη
    στην μαπα.Αυτοι οι κυριοι μαλον ανθελληνες ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΣ ΤΑ ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗ. ΟΛΟΙ ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive