Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Κάποιος που λέει τα... αυτονόητα!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!
Μιλώντας σήμερα το πρωί ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ Άδωνις Γεωργιάδης στην εκπομπή του κυρίου Αυτιά στον Alpha είπε πως επιτέλους δεν είναι δυνατόν να μπουν όλοι οι Έλληνες στο Δημόσιο, παίρνοντας αφορμή από την εξαγγελία του άμεσου διορισμού 60000 υπαλλήλων στο Δημόσιο τομέα από την κυβέρνηση. Συγκεκριμένα πρότεινε αντί του διορισμού με χρονική διάρκεια ενός έτους, μέσω ρουσφετιού, 60000 κόσμου στο δημόσιο ,για το οποίο θα ξοδευτεί 1 δις. Ευρώ, να δοθούν αυτά τα λεφτά σε επιχειρήσεις οι οποίες θα προσλάβουν κόσμο.
Με αυτόν τον τρόπο και δεν θα γίνουν ρουσφέτια στον ήδη κορεσμένο Δημόσιο τομέα, αλλά και θα βρουν άνθρωποι δουλειά σε επιχειρήσεις για περισσότερο του ενός έτους, χρονικό όριο το οποίο θα ισχύει για τους 60000 που θα προσληφθούν από την κυβέρνηση.
Τέλος ο κύριος Γεωργιάδης χαριτολογώντας τόνισε πως ένα ήταν το θαύμα στην Κανά και ένα το θαύμα της κυβέρνησης, καθώς μέχρι πριν ένα μήνα χτυπιόταν ότι δεν έχει λεφτά και ξαφνικά άνοιξαν οι κρουνοί της κυβερνήσεως και άρχισε να μοιράζει λεφτά.
www.ellinikiafipnisis.blogspot.com
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη παρασκευη 30/1/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive