Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2009

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ. ΑΜ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ;

Νομίζω ότι δεν υπάρχει άλλη παρόμοια περίπτωση ,στην σύγχρονη Ελληνική πολιτική Ιστορία , με την περίπτωση του ΣΥΝ .
Περίπτωση που να φτάνουν οι δημοσκοπήσεις ένα κόμμα μέχρι και στο τετραπλάσιο,περίπου , ποσοστό από αυτό που έχει πάρει στις τελευταίες Εθνικές εκλογές , και το κόμμα αυτό να κάνει σαν τρελλό να απαλλαγεί από τους νέους οπαδούς του .
Γιατί αυτό έκανε ο ΣΥΝ από την αρχή του 2008 , με αλλαζονικές δηλώσεις , περιφρονητικές για άλλα κόμματα ανακοινώσεις , ειρωνίες όπως ‘’καλώς τα τα παιδιά’’ ,ενώ ήταν γνωστό σε όλους ότι οι νέοι οπαδοί ήταν απογοητευμένοι πολίτες που τον Σεπτέμβρη του 2007 είχαν ψηφίσει το Πασοκ .
Δεν τους ήταν όμως αρκετά όλα τα ανωτέρω .
Παρόλο που από το 18% που ειχαν ανέβει κάποτε , βλέπουν τώρα να είναι στο 8% ,αυτοί προσπαθούν πάσει θυσία να φθάσουν στο ιδανικό γιαυτούς 3, ...% !!!
Μάλλον στην προσπάθεια αυτή εντάσονται και οι ηλίθιες δηλώσεις του Ψαριανού .
Οι ‘’προλετάριοι’’ της 17Ν που, χωρίς να έχουν δουλέψει ένα μεροκάματο ,είχαν βίλλες στον Βαρνάβα και σε νησιά είχαν βέβαια επιτεθεί κατά του Κεφαλαίου !!!
Σκοτώνοντας εκτός από πολιτικούς και κάποιους νεαρούς Αστυνομικούς και κάποιους Αμερικανούς λοχίες .
Το μόνο που είχαν πετύχει , εκτός από το πένθος των συγγενών των φονευθέντων , ήταν και η δυσφήμιση της Ελλάδας .
Δεν είναι μόνο ο Ψαριανός που τους θαυμάζει .
Είναι και ο Ταρζάν της Ζούγκλας ,είναι και ο πρώην συνέταιρός του στο Πρώτο Θέμα που του δημοσίευσε άρθρο σχετικό με τις σφαγές στην Γάζα .
Πρέπει να είμαι και πολύ μαζόχας για να με ενδιαφέρει η γνώμη , για οποιοδήποτε θέμα , ενός ψυχρού δολοφόνου που μία παραμονή Χριστουγέννων τίναξε τα μυαλά ενός 23χρονου αστυφύλακα για να κτυπήσει το .... Κεφάλαιο .
Δεν είμαι μαζόχας εγώ αλλά δεν ξέρω τι είναι ο Ψαριανός .
’PASOK poisonous’’

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive