Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2008

ΘΕΜΑ ΑΝΤΩΝΗ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ. Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ. ΤΙ ΛΕΝΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ,ΚΑΝΑΛΙΑ , BLOGS, ANAΓΝΩΣΤΕΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR
Θεωρήσαμε σωστό, να στείλουμε το πιο κάτω e-mail στον Αντώνη Νικοπολίδη, προκειμένου να έχουμε και τη δική του άποψη, δεδομένου ότι λάβαμε κάποια e-mail με τα οποία μας έλεγαν ότι ο κ. Νικοπολίδης εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το θέμα. Θεωρήσαμε ότι αφού εμείς αναδείξαμε το θέμα, θα έπρεπε να μας στείλει την ανακοίνωσή του προκειμένου να τη δημοσιεύσουμε. Δεν είναι δυνατόν να αναρτήσουμε ανακοινώσεις αν δεν προέρχονται απο τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο. Όποτε και αν μας στείλει οτιδήποτε, φυσικά θα το αναρτήσουμε. Διαβάστε επίσης και δημοσιεύματα απο διάφορες αθλητικές εφημερίδες και bloggs τα οποία και ευχαριστούμε.
ΤΟ E-MAIL ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΜΕ:
Σήμανση αυτού του μηνύματος
ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ
Σάββατο, 20 Δεκέμβριος 2008, 17:59
Από:
"ARGYRIS SIDERIS"
Προβολή στοιχείων επαφής
Προς:
antonios_nicopolidis@yahoo.gr
κ.Νικοπολίδη,
Αντιλαμβανόμαστε την αναστάτωση που προκαλέσαμε σχετικά με τη δημοσιοποίηση του διορισμού σας, ο οποίος σαφώς είναι νόμιμος, αλλά θα σας είναι γνωστό ότι χιλιάδες νέοι, ματαίως αναζητούν χρόνια μια δουλειά.
Αυτό που μας προκάλεσε αλγεινή εντύπωση είναι η ειδικότητα, "ΔΕΝΔΡΟΚΗΠΟΥΡΟΣ", το ίδιο λένε και οι αμέτρητες αναφορές στο θέμα απο όλα τα ΜΜΕ.
Σαφώς εναπόκειται στη διακριτική σας ευχέρεια, η αποδοχή ή μη του διορισμού σας.
Επίσης σαφής είναι η θέση μας (και η παράκλησή μας) ότι θα πρέπει στο πλαίσιο της ανθρώπινης ευαισθησίας σας, να διαθέσετε τη θέση αυτή σε κάποιον απο τους υποψηφίους ανέργους νέους, που έχουν υποβάλλει αίτηση στο Δήμο Κηφισιάς.
Εμείς είμαστε στη διάθεσή σας για την ανάρτηση στην ιστοσελλίδα μας, της όποιας κριτικής ή απόψεώς σας.
Σας ευχόμαστε καλές γιορτές με υγεία, οικογενειακή ευτυχία και νίκες -σε επίπεδο Εθνικής.
-
Η Διαχείριση
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/
****************************************
TI ΛΕΝΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ BLOGS:
Ποιοί κλέβουν τα blogs? Ο ALPHA!!!
Tην αποκάλυψη του διορισμού του ΑΝΤΩΝΗ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ, ως ...κηπουρού, την έκανε το
http://skeftomasteellhnika.%20blogspot.com/.


Aμέσως μετά το θέμα έβαλε το taxalia και άλλα blogs.
To θέμα δεν θα άφηναν αναξιοποίητο τα κανάλια, όπως ο ΑΛΦΑ και ο Δήμος Βερύκιος, ο οποίος παρουσίασε το θεμα σαν δικό του, ενώ η αποκάλυψη ανήκει αποκλειστικά στον Αργύρη Σιδέρη και το μαχητικό
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/.
Αναρτήθηκε από taxalia
****************************************
Ο Νικοπολίδης ανέλαβε δουλειά ως κηπουρός
Κηπουρός στο Δήμο Κηφισιάς διορίστηκε ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Αντώνης Νικοπολίδης .Και εμείς ...πήγαμε τον ...βρήκαμε , βγάλαμε τη φωτογραφία την ώρα του καθήκοντος και μας ...έκανε και δήλωση. Δεν ξέρουμε μόνο αν θα παίξει στον επόμενο αγώνα του Ολυμπιακού με την Σεντ Ετιεν διότι δεν έχουν βγει ακόμη, οι υπηρεσίες εκείνης της ημέρας στο Δήμο Κηφισιάς..............
Αναρτήθηκε από kafeneio

********************************
PRESS-GR
Συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα...
Διορισμός εκατομμυριούχου αθλητή,
ως δενδροκηπουρού του Δημοσίου!!!
Αμέσως μετά τον διορισμό του από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού του τερματοφύλακα Νικοπολίδη ως δενδροκηπουρού του δημοσίου:
"Εκεί το χορτάρι θέλει κούρεμα!"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Την πληροφορία αποκάλυψε πρώτο το
skeftomasteellhnika. Πατήστε εδώ.

*****************************************
Δεν μας τα λες καλά ...κηπουρέ
Η δήλωση του Αντώνη Νικοπολίδη δεν τον καλύπτει. Λέει ότι δεν έχει αποφασίσει αν θα κάνει δεκτό τον διορισμό του και γιαυτό δεν θα έπρεπε να βιαστούν να τον κρίνουν.Όμως αν δεν τον ήθελε τον διορισμό τότε για ποιόν λόγο έκανε την αίτηση; Έτσι για να υπάρχει; Μήπως κάτι του τύχει και κάνει δεντροφυτεύσεις; Ε, δεν μας τα λες καλά. Από την στιγμή που έκανες την αίτηση του διορισμού για το...δημόσιο τώρα τι θέλεις; Να μην σε κρίνουν; ΝΟΜΙΜΟ είναι αυτό που έκανε ο Νικοπολίδης. Αλλά δεν το χρειάζεται. Είναι ένας τζάμπα μισθός από το δημόσιο. Τι να τα κάνει τα 1.000 ευρώ τον μήνα; Ας πάρει άλλος την θέση. Και βέβαια τώρα μετά τον σάλο δεν θα αποδεχθεί την θέση. Αλλά είναι αργά. Και τους άλλους συναδέλφους σου αν έχουν κάνει το ίδιο και πληρώνονται αδρά. Όποιος και αν έχει κάνει την ίδια ενέργεια είναι ηθικά κατακριτέος.
Αναρτήθηκε από troktiko


**********************
www.liberopoulos.gr
το είδαμε κι΄αυτό
ο Νικοπολίδης διορίστηκε δενδροκηπουρός!!!

Η είδηση του διορισμού του Αντώνη Νικοπολίδη σε θέση... δενδροκηπουρού, είχε ως αποτέλεσμα αρκετές και ποικίλες αντιδράσεις, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν την συγκεκριμένη κίνηση του Δημοσίου, πρόκληση απέναντι στους ανέργους.
«Σχετικά με το θόρυβο που δημιουργήθηκε από τον διορισμό του κ. Αντώνη Νικοπολίδη στον Δήμο Κηφισιάς, από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ανακοινώνεται: Ο διορισμός έγινε σύμφωνα με τον νόμο του ΠΑΣΟΚ 2725/99 άρθρο 34 παράγραφος 8, ο οποίος αναφέρει ότι αθλητές που σημειώνουν μια εξαιρετική αγωνιστική διάκριση επιτρέπεται να διορίζονται κατά παρέκκλιση των ισχυουσών διατάξεων σε κενές θέσεις φορέων του δημοσίου τομέα»


κλικ εδω για τον πρώτο σχολιάσαντα τον διορισμό
ΔΕΝΔΡΟΚΗΠΟΥΡΟΣ: Εκεί το χορτάρι θέλει κούρεμα...



































1 σχόλιο:

  1. Βρε τι ακούει κανείς στη ζούγκλα

    /*

    Τέλος, θα πρέπει να επισημανθεί ως εξαιρετικά απίθανο το σενάριο επιστροφής στη Δραχμή, που παρά τον αφελή ρομαντισμό ορισμένων θα σήμαινε καταστροφή της Ελλάδας και απόλυτη φτώχια για τους Έλληνες.

    Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι εάν ανταλλάσαμε σήμερα Ευρώ με Δραχμές η ισοτιμία θα ήταν 1 ευρώ προς 1851 δραχμές!

    Καλύτερα να μην σκέπτεται κανείς…

    */

    Αυτή την ισοτιμία θα την δεχόταν μονον ο χατζηαβάτης και αυτός με γκρίνια. Δεν είμαστε αναγκασμένοι να αποδεχτούμε τα δημιουργικά λογιστικά κανενός. Απλά αρνούμαστε να αποπληρώσουμε τα χρέη και αναζητούμε υποστήριξη από αυτούς που μπορούν να εκτιμήσουν πόσο γαμώ τα παιδιά είμαστε. Αλλά και πόσο στρατηγική θέση έχουμε, ειδικά στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε. Μη ξεχνάμε πως σε περίπτωση πολέμου αποτελούμε τον μπαλαντέρ της Ευρασίας. Με ανεβασμένο το εθνικό μας φρόνημα λοιπόν, εγκαθιδρύουμε δικό μας νόμισμα και αποκτούμε ξανά έλεγχο της μοίρας μας. Μπορούμε να ονομάσουμε τη νέα αυτή δραχμή Χαμούρο αν σας χαλάει η παράδοση. Τις ισοτιμίες και το εμπόριο θα τα κανονίζουμε με τους συμμάχους μας σε επίπεδο διεθνών συμφωνιών πλέον. Η αγορές και οι ορέξεις των ευγενών θα χειραγωγηθούν είτε κομψά είτε με διωγμούς. Φανταστείται το σαν εναν εξυγιαντικό φασισμό. Ότι άποψη κι αν έχετε πάντως, η αδράνεια θα είναι καταστροφική καθώς έχει αρχίσει ήδη η άγρια αναστροφή της παγκοσμιοποίησης και θα έχουμε παρενέργειες καθώς κάποιοι, που βρίσκονται σε άσχημη θέση, θα προσπαθήσουν με προβοκάτσια να οδηγήσουν σε γενικευμένη σύρραξη ώστε, μες το χάος, να παραγραφούν οι αμαρτίες τους. Έλα όμως που δεν είναι έτσι, τώρα δεν ζούμε πλέον στα '30ς. Εμείς πρέπει να φροντίσουμε να πολωθούν με τη γραμμή μας οι πλέον υγιείς. Θα κάνουμε εμείς τους προβοκάτορες, έτσι για αλλαγή. Οι περισσότεροι είναι καταδικασμένοι ούτως η άλλως. Αν δεν ενταχθούν σε έναν άξονα θα φαγωθούν απο μέσα προς τα έξω. Ο απαίδευτος κόσμος διψάει για δράση και έχει βυθιστεί στην στασιμότητα. Θα γίνει έκρηξη, αυτό είναι βέβαιο. Οι χαμένοι πρόγονοι μας όμως χτίσανε αυτοκρατορίες και όλοι παραδέχονται πως κατέχουμε την πατέντα στο πολιτισμό. Ωφείλουμε λοιπόν να σώσουμε τον κόσμο από τη μιζέρια του. Στην τελική εμείς τους δίνουμε παραδοσιακά θεούς για να λατρεύουν ώρα να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων.

    Καλύτερα λοιπόν να μην σκύβει κανείς…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive