Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2008

TI EINAI AYTO ΠΑΛΙ;Το παρακράτος σε δράση. Εισβολή σε σπίτι αστυνομικού, βασανισμός και κλοπή εγγράφων.

Δημοσιεύθηκε από olympiada
Αποκρύπτεται από τα ΜΜΕ αλλά και το αρχηγείο της ΕΛΑΣ. Κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε σπίτι αξιωματικού της ασφαλείας στις Τρεις Γέφυρες. Αφού τον ξυλοκόπησαν ανηλεώς, αφαίρεσαν έγγραφα που σύμφωνα με πληροφορίες αφορούσαν έρευνες για πρόσφατα συλληφθέντες. Ο αστυνομικός νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Τα ερωτήματα για άλλη μια φορά είναι αμείλικτα: Γιατί η ΕΛΑΣ αποκρύπτει το γεγονός;
Πως γνώριζαν οι δράστες τα στοιχεία του αστυνομικού;
Πως γνώριζαν την εμπλοκή του σε συγκεκριμένες υποθέσεις;
Θα προχωρήσει η ΕΛΑΣ σε συλλήψεις; Είναι ηλίου φαεινότερο ότι οι ηθικοί αυτουργοί σχετίζονται με κάποιους που συνδέονται με συγκεκριμένες υποθέσεις.
ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ - ΟΠΕΡΕΤΑ;
Ή θα μείνουμε δούλοι ενός σαθρού συστήματος που Τύραννοι καταλύουν κάθε έννοια δημοκρατίας;

αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη κυριακη 21/12/08

3 σχόλια:

  1. ΤΗ ΜΙΑ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΤΕΛΙΚΑ, ΤΗΝ ΑΛΛΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΙΝΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΓΔΥΣΑΝΕ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι, ο αστυνομικός δεν πέθανε, εξακολουθεί να είναι ζωντανός - νεκρός. Την αστυνομικίνα δεν τη γδύσανε, την έδειραν, την έφτυσαν και την ξεβράκωσαν στο μετρό στη ΔΑΦΝΗ. Έλα τώρα δικέ μου, εδώ και να πεθάνει ο κακομοίρης, ο χηνοφώτης θα το περάσει για πνευμονία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΦΗΜΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΣΕΙΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΛΕΧΛΕΔΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΛΟΙΔΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΖΟΥΓΚΛΑ.ΕΚΕΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ. ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΟΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive