Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2008

ΕΝΑ LAPTOP ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΥΧΕΤΑΙ

Μέρα Χριστουγέννων.
Μέρα της οικογένειας. Όμως κάποια "μέλη" παραγκωνίζονται, βγαίνουν απ τη πρίζα και αδρανοποιούνται. Εμείς λατρεύουμε τα εργαλεία μας και τα έχουμε πρώτη θέση στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Απο το ευτυχισμένο! laptop του skeftomasteellhnika.gr
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ και ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη πεμπτη 25/12/08

1 σχόλιο:

  1. LAPTOP.ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΠΛΟ.
    Λιγα χρονια πριν η λεξη Laptop δεν ελεγε σε κανεναν τιποτα.
    Ισως καποιοι καλοι γνωστες της Αγγλικης γλωσσας να ηξεραν οτι σημαινει επιγονατιος.Κατι δηλαδη που τοποθετειται πανω στα γονατα.
    Σιγα σιγα καποια "golden boys" μεγαλων εταιρειων αρχισαν να κυκλοφορουν με φορητους υπολογιστες,στα Ελληνικα laptop.
    Ωσπου περσι μια ακομα γκαφα της Κυβερνησης εστρεψε παρα πολλους ανθρωπους στον αποκρυφο μεχρι τοτε κοσμο του διαδυκτιου(Ελληνικα ΙΝΤΕΡΝΕΤ).Αν θυμαστε μια ωραια πρωία αρχισε να κυνηγαει το μοναδικο blog(απο τα ελαχιστα που υπηρχαν)που εκανε αποκαλυψεις και τους χαλαγε τη μανεστρα.Μιλαω για την ιστορια με το Press-gr.blogspot.com και τον Ανδρεα Καψαμπελη.Αθελα της η Κυβερνηση εβαλε τα χερακια της κι εβγαλε τα ματακια της.Με τετοια διαφημιση που εγινε τοτε αρχισαν να ξεφυτρωνουν στο διαδυκτιο το ενα μετα το αλλο τα blogs.
    Ολος ο κοσμος μ'ενα απλο laptop και μια υποφερτη συνδεση σε καποιο δικτυο γινοταν μελος της ατελειωτης διαδυκτιακης κοινοτητας.
    Αρχισε να λειτουργει ξανα μετα απο χιλιαδες χρονια η Εκκλησια του Δημου θα μπορουσαμε να πουμε.
    Ο καθε πολιτης απεκτησε αμεση προσβαση στα κοινα.Μπορουσε ανα πασα στιγμη κι απο οπουδηποτε βρισκοταν να εχει πολυπλευρη ενημερωση αλλα ταυτοχρονα να κανει και τη δικη του παρεμβαση.
    Δεν ειναι τυχαιο οτι στην Αμερικη το διαδυκτιο ερχεται δευτερο,πισω απο την τηλεοραση,στην ενημερωση.
    Ο τυπος παραμεριστηκε στην τριτη θεση και με διαφορα μαλιστα.
    Και στην Ελλαδα αν γινει καποια ερευνα μην εκπλαγειτε αν δειξει τα ιδια αποτελεσματα.
    Το Laptop λοιπον ειναι το "οπλο" ημων των αλλων που πιστευουμε οτι μπορουμε να κανουμε τον κοσμο καλυτερο χωρις οπλα.Τα πυρομαχικα μας ειναι οι ιδεες και οι σκεψεις μας,που με απλες λεξεις γινονται κειμενα αναρτησεων.Οποιοσδηποτε μπορει να τα κρινει αμεσα και να αντιπαραθεσει τις δικες του αποψεις και τα δικα του επιχειρηματα.
    Πιστευω οτι ο ιδεολογικος "πολεμος" ειναι προτιμοτερος αυτου που διεξαγεται με σφαιρες,δακρυγονα,μολοτωφ και πετρες.Μονο να προσφερει εχει,οχι να καταστρεψει.
    Και επειδη θα βρεθουν πολλοι που θα πουν οτι τα Laptops και τα Blogs δημιουργησαν τους "επαναστατες" του καναπε πρεπει να διευκρινισουμε οτι:οι πλειοψηφια οσων γραφουμε στα Blogs ειμαστε απλοι ανθρωποι εργαζομενοι απο το πρωι ως το βραδυ και στον λιγο ελευθερο χρονο μας γραφουμε για τα στραβα κι αναποδα του κοσμου μας.Οσο για την πραγματικη επανασταση την κανουμε με τις πραξεις μας και τη συμπεριφορα μας τοσο στο χωρο εργασιας μας οσο και στον κοινωνικο μας περιγυρο.
    Αυτο το οπλο που μας προσεφερε η τεχνολογια οφειλουμε να το προσεχουμε σαν τα ματια μας.
    Αυτοελεγχος χρειαζεται τοσο απο τους Διαχειριστες των Blogs,οσο κι απο τους Σχολιαστες ωστε να παραμεινει η μπλογκοσφαιρα σ'ενα καλο επιπεδο.Μην εχουμε κι εδω "εξοστρακισμους",γιατι η γλωσσα κοκαλα δεν εχει και κοκαλα τσακιζει.Να χαιρομαστε τα LAPTOPS μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive