Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008

ΒΙΝΤΕΟ: Τα επεισόδια αυτή την ώρα στο Σύνταγμα



1 σχόλιο:

  1. καλά δεν καταλαβαίνει κανένας οτι όλα αυτά είναι φτιαχτά? το 73-74 μας κόστισαν την κύπρο τώρα τι λέτε να μας κοστίσουν???
    Οι σκοπιανοί τρίβουν τα χέρια τους για να πουν ορίστε η ελλάδα το πρότυπο δημοκρατίας πως λειτουργεί και μη μας λέτε τίποτε για την αστάθεια τη δική μας.
    ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ
    μας ξεπουλάνε και σεις πιπιλάτε την καραμέλα για τον πιτσιρίκο (ο Θεός να τον αναπαύει αλλά αν δεν ήταν αυτός θαταν κάποιος άλλος σίγουρα για να σας συγκινήσουν), τους δήθεν αναρχικούς και τα λοιπά ζώα που δεν ξέρουν να πουν τιποτε άλλο απο το να παραιτηθεί η κυβέρνηση. Είστε μάγκες; πατριώτες; θεωρείτε ανίκανη την κυβερνητική μηχανή; τότε βοηθείστε όλοι μαζι να σταματήσει αυτή η ξεφτίλα, και μετα αναμετριέστε στις εκλογές. Αλλα ουτε τα μπαλάκια έχετε να το κάνετε ούτε τον πατριωτισμό γιατι σας κρατάνε απο αυτά κάποιοι εξωγενείς παράγοντες που σας πληρώνουν για να παίξετε τα πολιτικά παιχνίδια που εξυπηρετούν τις χώρες τους και τους εταίρους τους.........
    με πολλή αηδία
    kp

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive