Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008

ΠΟΙΟΙ ΥΠΟΚΙΝΟΥΝ . ΠΟΙΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ;

Καλά δεν καταλαβαίνει κανένας οτι όλα αυτά είναι φτιαχτά? το 73-74 μας κόστισαν την κύπρο τώρα τι λέτε να μας κοστίσουν???
Οι σκοπιανοί τρίβουν τα χέρια τους για να πουν ορίστε η ελλάδα το πρότυπο δημοκρατίας πως λειτουργεί και μη μας λέτε τίποτε για την αστάθεια τη δική μας.
ΞΥΠΝΑΤΕΕ ΡΕΕΕΕ μας ξεπουλάνε και σεις πιπιλάτε την καραμέλα για τον πιτσιρίκο (ο Θεός να τον αναπαύει αλλά αν δεν ήταν αυτός θαταν κάποιος άλλος σίγουρα για να σας συγκινήσουν), τους δήθεν αναρχικούς και τα λοιπά ζώα που δεν ξέρουν να πουν τιποτε άλλο απο το να παραιτηθεί η κυβέρνηση.
Είστε μάγκες; πατριώτες; θεωρείτε ανίκανη την κυβερνητική μηχανή; τότε βοηθείστε όλοι μαζι να σταματήσει αυτή η ξεφτίλα, και μετα αναμετριέστε στις εκλογές.
Αλλα ουτε τα μπαλάκια έχετε να το κάνετε ούτε τον πατριωτισμό γιατι σας κρατάνε απο αυτά κάποιοι εξωγενείς παράγοντες που σας πληρώνουν για να παίξετε τα πολιτικά παιχνίδια που εξυπηρετούν τις χώρες τους και τους εταίρους τους.........
με πολλή αηδία
kp

2 σχόλια:

  1. Την έχω βαρεθεί λίγο αυτή την καραμέλα. Είμαστε ελεύθεροι άνθρωποι και όχι χατζηαβάτηδες. Μπορούν πλέον οι μεγάλοι να μοιραστούν την "γνώση" τους. Όπως ας πούμε ποιος μας απειλεί και απο που κρατάει η σκούφια του. Πάρτε το απόφαση ο γενικευμένος φόβος δεν μπορεί να αντικαταστήσει το δέος ενός ηγεμόνα. Η κατάχρηση της καταστολής μπορεί να καταλήξει μόνο στην απώλεια της εμπιστοσύνης. Μετά είναι βέβαιο πως θα δημιουργηθεί κακή διάθεση. Αν φτάσει να γίνει μεγάλη θλίψη, ξεκινάνε αναταραχές. Ακόμα και αν δεν είσαι ικανός να ηγηθείς πρέπει κάτι να κάνεις, σε αυτές τις περιπτώσεις. Δεν γίνεται να αφήνεις τα πράγματα ανεξέλεγκτα, έστω και κατα την αποκόλληση σου απο την εξουσία. Είναι εθιστική αλλα πρέπει να σκεφτείς και αυτούς που σε εμπιστεύτηκαν, κι ας έχουν λιγοστέψει. Δεν μπορείς να είσαι θρασύς όταν οι πολιτες σου πετάνε πέτρες. Ούτε να δικαιολογείς τα αδικαιολόγητα. Με τι μούτρα, τώρα, κατηγορούμε τους μετανάστες, ε? Τον τελευταίο χρόνο βλέπω εγχώρια λαμόγια να έχουν καταστρέψει πολύ περισσότερη γη απο όση όλα τα επεισόδια κι αν έχουν γίνει. Τον αρχι-τρομοκράτη Εφραιμ δικό μας τον θεωρώ όπως και όλους τους Κύπριους. Ποιος κινεί τα κορδονάκια αυτών των χατζηαβάτηδων όμως? Τελικά είμαστε περήφανο έθνος ή πηγή λαφύρων για όποιον είναι λιγότερο χαζός απο τους πολλούς? Είναι καιρός να δωθούν απαντήσεις και να ανοιχτούν όλα τα χαρτιά. Οι νέοι πλέον είναι σε θέση και να καταλάβουν αλλα και να κρίνουν. Καλύτερα ακόμα κι απο τους μεγάλους παρά το νεαρό της ηλικίας τους. Η ανάγκη τους ακόνισε τις ικανότητες. Τελικά αυτή η γενιά πρέπει και θα διδάξει ξανά τον, πραγματικό, πολιτισμό. Πρέπει να καταπιούμε τον εγωισμό μας λοιπόν και να τους βοηθήσουμε να προετοιμαστούν. Τώρα απλά παρακολουθούμε έντρομοι την εξέλίξη τους λες και βλέπουμε κανα ριάλιτυ.
    Μήπως είμαστε σκηνοθετημένο έθνος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΗ ΜΑΣΑΣ ΑΚΟΜΑ.
    "Οι νέοι πλέον είναι σε θέση και να καταλάβουν αλλα και να κρίνουν. Καλύτερα ακόμα κι απο τους μεγάλους παρά το νεαρό της ηλικίας τους. Η ανάγκη τους ακόνισε τις ικανότητες. Τελικά αυτή η γενιά πρέπει και θα διδάξει ξανά τον, πραγματικό, πολιτισμό."
    ΕΛΙΕΝ Τι θεωρείς πολιτισμό; Το κάψιμο μαγαζιών, αυτοκινήτων,κτιρίων, βιβλιοθηκών και βιβλίων ή μήπως το πλιάτσικο, τους εμπρησμούς, τη ριψη 4000 μολότωφ, τον κίνδυνο που διατρέχουν όσοι δουλεύουν στις περιοχές που γίνονται επέισόδεια και λες οτι "Πρέπει να καταπιούμε τον εγωισμό μας λοιπόν και να τους βοηθήσουμε να προετοιμαστούν." Πως με παραινέσεις Λαζοπουλου για περισσότερες καταστροφές; Η μήπως με την απείρου κάλους ατάκα σου:
    "Θαυμασμό να νιώθετε γι'αυτούς που κλέβουν και δεν φοβούνται τη κάμερα" Ετσι εκφράζεται η ελευθερία ενος ατόμου; και όποιος διαφωνει είναι χατζηαβάτης;
    Λοιπόν πες μου ποιός είναι ο καραγκιόζης της υπόθεσης;
    Τη ρεμούλα, τα σκάνδαλα, την ασυδοσία κυβερνητική ή προσωπική φυσικά και την κατακρίνει κάθε έλλογος άνθρωπος. Ομως πράξεις βανδαλισμού και φαλκιδευμένης αναρχίας και δη με τη συμμετοχή και χρήση της μυικής μάζας και του μίσους μεταναστών σε καμία περίπτωση δεν είναι δείγμα πολιτισμού. Σαν να μην έφθανε το μίσος που τρέφουν οι Ελληνες για τους Ελληνες γιατι ανήκουν σε άλλη οικονομική επιφάνεια, πολιτική ή κομματική τοποθέτηση, θρησκεία, ποδοσφαιρική ομάδα ή οτιδήποτε άλλο δημιουργεί ομάδες και αντιπαραθέσεις, προστίθεται το μίσος αλλοεθνών και αλλοφρόνων, που ποσώς τους ενδιαφέρει η κουλτούρα και η πολιτιστική παράδοση της Ελλάδας. Θεός τους είναι το χρήμα, το εύκολο και δε θα δίσταζαν να σκοτώσουν γι'αυτό. Φυσικά υπάρχουν και αυτοί που ήρθαν ως οικονομικοί μετανάστες (ο "πολιτικά σωστός" όρος που χρησιμοποιείται) εγνωσμένα και παλεύουν καθημερινά για τον άρτο τον επιούσιο και στιγματίζονται δυτυχώς από τις πράξεις των ομοεθνών τους ή και την στείρα ξενοφοβία μερικων Ελλήνων. Κι αυτοί αδικούνται μαζι με τους Ελληνες απο το δείγμα του "πολιτισμού" που βιώνει τις τελευταίες μέρες η Ελλάδα, αυτόν που κελεύεις εσυ και οι κάφροι πιονάκια καταστροφείς.
    Τωρα περι καραμέλας και ξένων δακτυλίων...
    "Οι ξένοι ανταποκριτές αντέδρασαν ενστικτωδώς στην έντονη φημολογία από συγκεκριμένους κύκλους της Λαϊκής Δεξιάς και της Άκρας Δεξιάς που το απόγευμα της Δευτέρας κατέκλυσαν τη «δημοσιογραφική πιάτσα» περί επιβολής εκτάκτων μέτρων. Τα διεθνή ΜΜΕ μετέφρασαν αμέσως τη φήμη σε εικόνα και θυμήθηκαν την Χούντα."
    "Την ίδια ώρα και ενώ η με αγωνία αναμενόμενη δημοσκόπηση της εταιρείας M.R.B.που καταγράφει τις εξαμηνιαίες τάσεις καταδεικνύει πως το ΠΑΣΟΚ φλερτάρει με την αυτοδυναμία στις επόμενες βουλευτικές εκλογές και πως η εικόνα του Κώστα Καραμανλή αποσυντίθεται ραγδαία, μία οξύτατη εμφύλια αντιπαράθεση ξέσπασε στους κόλπους της Αριστεράς, με το ΚΚΕ να κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ πως «χαϊδεύει τα αυτιά των κουκουλοφόρων» και την Κουμουνδούρου να απαντά ταυτίζοντας την Αλέκα Παπαρήγα με την Νέα Δημοκρατία και την ηγεσία του Περισσού με λασπολόγους. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΑΛΠΗ... Η δημοσκόπηση της M.R.B κατέδειξε τη στροφή που υπάρχει στην κοινή γνώμη που τώρα επιθυμεί την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες το αργότερο έως τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου 2009."
    Αυτά γράφει στη ζουγκλα σήμερα και αναδυκνείουν πέρα για πέρα την πολιτιστική προσέγκιση των κομμάτων επι του θέματος. Εχεις πιστεύω την βασική παιδεία να καταλάβεις τέτοιου τύπου δηλώσεις.
    Ολα γίνονται για τις Γα..εκλογές και το ποιός θα βγει να φάει...
    Ετσι δουλεύει η προπαγάνδα... δημιουργία αναρχίας για την εύκολη αλλαγή εξουσίας απο τον προβαλλόμενο απο τα ΜΜΕ "σωτήρα"!
    Λοιπόν άσε τα κυρύγματα εσύ και οι όμοιοί σου περι λαϊκής αγανακτήσεως κλπ κλπ Ο κόσμος πάντα θαναι αγανακτησμένος με τους κυβερνώντες αυτόν, είναι στη φύση των πραγμάτων. Είναι η αχίλειος πτέρνα στην οποία κάθε πολιτικός βάλλει ενώ παράλληλα προσφέρει ..ελπίδα.. και αλλαγή. Μόνο που η αλλαγή αναφέρεται στο πρόσωπο που κυβερνά κι οχι στις συνθήκες διαβίωσης και η ελπίδα ποτέ δεν πεθαίνει...
    Τώρα για να καταλάβεις πως δένουν οι εξωγενείς παράγοντες δες αυτο απο το ταχάλια: http://taxalia.blogspot.com/2008/12/ambo.html
    AMBO Albanian-Macedonian-Bulgarian Oil. και μην κολλήσεις στο Μακεδονία γιατι είναι ήδη πουλημένη, αλλα διάβασε αυτό http://www.voanews.com/english/archive/2004-12/2004-12-30-voa4.cfm?CFID=19959213&CFTOKEN=72186930
    και Ξύπνα!
    12 χρόνια η νότια διαδρομή του αγωγού είναι υπό σκέψη...
    Ποιος λοιπόν θέλει κυβέρνηση φίλα προσκείμενη; που δεν φλερτάρει με τη Ρωσία, που δεν δημιουργεί προσκόμματα στα βαλκάνια; Ποιές χώρες οφελούνται; και πόσο σημαντικό είναι γι'αυτές να ενταχθούν στην ΕΕ ή στο ΝΑΤΟ;
    Ολα γίνονται στα πλαίσια του παιχνιδιού εξουσίας. Φυσικά χρειάζονται οι ρομαντικοί, τα κομματόσκυλα, οι εχθρικά προσκείμενοι στην Ελληνική πραγματικότητα μετανάστες, οι νέοι που έχοθν υποστεί πλύση εγγεφάλου, που έχουν ξεγελαστεί απο τα λόγια τα μεγάλα, αυτοί που κάνουν χαβαλέ και το νομίζουν μαγκιά...Αυτοί που θα την πληρώσουν στο τέλος. Γιατι ΕΚΕΊΝΟΙ που κινούν τα νήματα και τσεπώνουν τα φράγγα ποτέ δεν είναι στην πρωτη γραμμή, αλλά σαν υποχθόνια ερπετά βάζουν άλλους να σκοτώνονται και να κάνουν τις βρωμοδουλειές τους.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙΣ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ;
    ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ, και πες μου ποιά κυβέρνηση θέλει πεπαιδευμένους και σκεπτόμενους πολίτες, ποιά κυβέρνηση έδωσε την πρέπουσα σημασία στην παιδεία; Τον τελευταίο κυβερνήτη που το έκανε τον δολοφόνησαν, και τι ειρωνεία ήταν και ο πρώτος της Ελλάδας.

    kp

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive