Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2008

"Εθνικο Λαικο Μετωπο" - Аνακοίνωση - Κάλεσμα

Λευτεριά στα αγγλοκρατούμενα χωριά μας
Έλληνες της Κύπρου
Η τοποθέτηση των κεραιών υψηλής και θανάσιμης ακτινοβολίας στη περιοχή του ακρωτηρίου , σε ένα χώρο όπου διαβιούν Έλληνες της Κύπρου , που σύμφωνα με το κατακτητικό δίκαιο της Ζυρίχης παραμένουν ακόμη έγκλειστοι εντός των συρματοπλεγμάτων των Αγγλικών βάσεων, δείχνει την αναλλοίωτη αδιαφορία , απανθρωπιά και ασέβεια προς τη ζωή και το περιβάλλον που οι ποδοπατητές της γης μας μετέρχονται προκειμένου να επιτελέσουν τους στρατιωτικούς σκοπούς των .
Οι κάτοικοι των ελληνικών χωριών μας , υπομένουν επί τόσα έτη την βάναυση συμπεριφορά και αυθαιρεσία της Αγγλικής κατοχικής διοίκησης χωρίς να έχουν δικαίωμα λόγου σε ζητήματα που άπτονται της υγείας και της ζωής τους .
Υπομένουν εγκαταλελειμμένοι και ανυπεράσπιστοι από την κυπριακή δημοκρατία την σκαιά συμπεριφορά των Άγγλων που στη δίκαιη αντίδραση τους , αντιτάσσουν τον αποικιοκρατικό ετσιθελισμό τους .
Τα ρόπαλα του στρατού και της Αστυνομίας των βάσεων , οι υπέρογκες χρηματικές ποινές , οι συλλήψεις και καταδίκες σε φυλάκιση φιμώνουν και στραγγαλίζουν το δίκαιο του λαού μας .
Το εθνικιστικό κίνημα που μέρα με τη μέρα γιγαντώνεται στα λαϊκά στρώματα , εκφράζοντας τη βούληση της νέας γενιάς , αποκηρύττει μετά βδελυγμίας κάθε ατιμωτική υποχώρηση και παραχώρηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων του ελληνισμού της Κύπρου .Παλαιές συνθήκες και συμφωνίες που έγιναν κάτω από κλίμα τρόμου και καταπίεσης δεν θα δεχθούμε να υποθηκεύουν άλλο το μέλλον μας .
Η « νομιμότητα » που επέβαλε ο κατακτητής δεν έχει κανένα ηθικό υπόβαθρο , ούτε συνάδει με τις αρχές του δικαίου που διέπει τη ζωή των εθνών .
Πηγή κάθε νομιμότητας ήταν , είναι και θα είναι στους αιώνες , η εθνική λαϊκή βούληση.
Με όπλο αυτό το αναφαίρετο δικαίωμα της ζωής , διαδηλώνουμε την αντίθεση μας στην Αγγλική διοίκηση .
Απαιτούμε την σύνδεση των υπό Αγγλική διοίκηση χωριών μας με την διοίκηση του κυπριακού κράτους .
Απαιτούμε την επαναδιαπραγμάτευση της παραμονής των βάσεων με γνώμονα το γενικό συμφέρον του κυπριακού ελληνισμού .
Απαιτούμε την άμεση ένταξη του χώρου των αγγλικών βάσεων στην Ευρωπαϊκή Ένωση .
Απαιτούμε την αναθεώρηση του κατακτητικού συντάγματος της Ζυρίχης και την προσαρμογή του στο Ευρωπαϊκό κεκτημένο .
Ευρώπη για μας , σημαίνει επιβολή των όρων της ελευθερίας ενάντια στην άρνηση και τη πισωδρόμηση της τυραννίας .
Καλούμε όλους τους έλληνες πατριώτες να συντρέξουν στο κοινό αγώνα , ιδιαίτερα την περίοδο αυτή που οι δολεροί Άγγλοι μετά των ομοφρόνων και συνεταίρων τους Τούρκων και Σιωνιστών , απεργάζονται νέα δεινά και βαριές αλυσίδες σφυρηλατούν να αλυσοδέσουν τη δύστυχη πατρίδα μας
Ενωμένοι σαν μια ατσάλινη γροθιά , δείξτε με το αγέρωχο βάδισμά σας , μπροστά στα συρματοπλέγματα της Αγγλικής κατοχής , πως δονεί και συνεπαίρνει τις ψυχές σας ο ελληνικός παιάνας ..
Διαδηλώστε ειρηνικά στις 2 Ιανουαρίου , στις 7.30 το απόγευμα , την αντίθεση σας στην Αγγλική αυθαιρεσία , προσβλέποντας σε κείνη τη μέρα που η ιαχή της λευτεριάς σαν ένα πύρινο ποτάμι θα ξεθεμελιώσει από τη γη μας , μια για πάντα τη σκλαβιά .
-- ΕυχαριστούμεΕ.ΛΑ.Μ.Εθνικό Λαικό Μέτωπο
Καμιά υποταγή Κύπρος μόνο Ελληνική
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη τριτη 30/12/08

2 σχόλια:

  1. Τι έγινε, ο μεγάλος αδερφός σας μοίρασε χαστούκια και εσείς τουμπέκα, ε? Α όχι κλαψουρίσατε και λίγο για να είμαστε δίκαιοι.

    /*

    Σε διάβημα διαμαρτυρίας προς τις ισραηλινές αρχές για τον εμβολισμό του πλοίου «Dignity» προβαίνει η Λευκωσία, ανακοίνωσε ο Κύπριος υπουργός Εξωτερικών, Μάρκος Κυπριανού, καθώς όπως επισημάνθηκε, «χωρίς λόγο τέθηκε σε κίνδυνο η ζωή Κυπρίων» που επέβαιναν στο πλοίο ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΕΥΓΕΝΕΙΣ ΣΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ

    */

    Εσείς είστε που θα πάτε με το κεφάλι ψηλά και δυο σφαίρες στη θαλάμη? Α ρε γίδια, εδώ δεν έχετε καν κυβέρνηση μόνο γραφείο δημοσίων σχέσεων. Που να είναι αυτό το παλικάρι που φώνασκε τις προάλλες? Αυτός φαινόταν μάχιμος τουλάχιστον, έστω και για να τραβάει τα πυρά των εχθρών. Λογικά θα το 'χει ρίξει στους κουραμπιέδες κι αυτός, εποχή που είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόλις προ ολίγου έφθασε η είδηση με τον εμβολισμό κυπριακού σκάφους, που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στην Γάζα. Φυσικά το εμβόλισαν οι Εβραίοι, που επιμένουν στην συνέχεια του Ολοκαυτώματος των Παλαιστινίων, κατ'αυτούς ανθρώπων β΄κατηγορίας, υπο το αποχαυνωμένο και υπνωτισμένο βλέμμα της παγκόσμιας κοινότητος.

    Η χώρα μας και η Κύπρος προέβησαν ήδη σε διαβήματα προς το Ισραήλ.

    Άν αυτά φέρουν την υπογραφή της Ντορούλας μας, ασφαλώς και θα εκφράζουν τα συγχαρητήριά τους. Καλά τους κάνατε ! Κάψτε όσους μπορείτε περισσότερους. 'Ετσι θα ανέβει και η τιμή του πετρελαίου, για να μήν παραπονιούνται και οι Αμερικανοί κροίσοι. Αλίμονο άν το πετρέλαιο πέφτει και ανεβαίνει το ρωσικό γκάζι!

    Έκαναν λέει και διαδήλωση στον ισραηλινή πρεσβεία και συνελήφθησαν και τρείς ταραξίες. Θέατρο με παιδικά παιγνιδάκια.

    Γιατί άν θέλει κανείς να κάνει σοβαρή θεατρική παράσταση, δέν χρειάζεται συνωστισμός.

    Άς αρχίσουν με τα μνημεία του Ολοκαυτώματος. Εκεί να βιδώσουν και να κολλήσουν με κόλλα στιγμής πινακίδες, που να γράφουν ότι, τα αγάλματα αυτά αφιερώνονται στους Παλαιστινίους, γιατί οι Εβραίοι ξέχασαν το δικό τους Ολοκαύτωμα και μυαλό δεν έβαλαν.

    Άς συνεχίσουν στα ιδρύματα, που τους έχει αφειδώς παραχωρήσει το ελληνικό κράτος. Άς πάνε μετά και σε μερικές συναγωγές και στο τέλος και σε μουσεία που μυρίζουν σιωνισμό, την μεγαλύτερη σήμερα ασθένεια του πλανήτη μας.

    Escalation, όπως αποκαλούν την αναβάθμιση, αύξηση αντιδράσεων κ.λ.π., θα επιχειρήσει ο κόσμος, όταν η κρίση για την συμμετοχή στο έγκλημα θα περιλάβει και όλους τους ηγέτες του κόσμου, που σήμερα εθελοτυφλούν. Έγκλημα κατα συρροήν και ένοχοι επίσης κατα συρροήν. Ενώ τότε ήταν μόνο ένας. Ο Χίτλερ.

    Και κάτι ακόμα, για να θυμηθούμε και εμείς αλλά προ παντός αυτοί απο τότε που λίγο πιο πρίν απο την συγκέντρωση και την μεταφορά τους ήξερε κανείς που θα τους βρεί. Γιατί έξω απο κάθε σπίτι Εβραίου κάποιος γκεσταπίτης είχε ζωγραφίσει το άστρο της Σιών. Τότε για την σαπωνοποίηση. Σήμερα άς είναι μόνο για τον επαναπατρισμό στην ένδοξη γή του Ισραήλ. Για να πάψουν να ζούν σαν εξόριστοι μετανάστες και πάντα κρυπτόμενοι υπο σκιάν, για να μήν πέσει επάνω τους κανένας τρομοκράτης.

    ΠΕΛΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive