Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΙΑ !


Αγαπητοί Κύριοι Συγγνώμη ,

αλλά απόψε ξεπέρασαν οι κυβερνώντες μας τα όρια της ανικανότητας και είναι σίγουρα αποδεδειγμένα πανηλήθιοι .

Ήθελε πολλή σκέψη από νωρίς την Κυριακή το πρωί να κάνουν μερικές βασικές κινήσεις ;;;

a)Κλείσιμο-ασφάλιση των πυλών όλων των ΑΕΙ και στις πύλες ισχυρές ομάδες των ΜΑΤ με αύρες για να μην πλησιάσει κανένας .

b)Ανάκλειση όλων των αδειών αστυνομικών .Ανάκλειση όλων των αστυνομικών που φρουρούν μεγιστάνες του πλούτου,καλλιτέχνες, δημοσιογράφους και άλλα golden boys σαν τον Τριανταφυλλόπουλο , οι οποίοι μπορούν να πληρώνουν σεκιουριτάδες.

c)Η ενισχυόμενη δύναμη της αστυνομίας να φρουρίσει πρώτα τα δημόσια κτίρια και αστυνομικά τμήματα

.d)Να φέρουν σε επιφυλακή ΟΛΗ τη δύναμη πυροσβεστικής της χώρας και με μάνικες να εκτοξεύουν νερό εναντίον όσων κρατούσαν μολότωφ κλπ .

e) Ο ακαταλληλότερος Κ.Καραμανλής έπρεπε να ανακοινώσει από την τηλεόραση ότι έχει δώσει εντολή να πυροβολείται στα πόδια με πλαστικές σφαίρες όποιος επιτίθεται εναντίον φρουρών αστυνομικών τμημάτων και κτιρίων Α.Ε.Ι.

Είμαι ένας απλός φορολογούμενος που μου έχει αλλάξει τα φώτα με φόρους ο Αλογοσκούφης . Βγήκε ο ακαταλληλότερος και μας είπε ότι θα πληρώσει το κράτος τις ζημιές από τις φωτιές . Δηλαδή δεν θα μου φέρει γιατρούς στα νοσοκομεία , δεν θα μου φτιάξει τον δρόμο του σπιτιού μου , Δεν θα βελτιώσει την παιδεία των γυιών μου ,επειδή θα πρέπει να πληρώνει ζημιές που δημιούργησε η ηληθιότητά του .

Δυστυχώς εκτός από ηλίθιος δεν έχει ο πρωθυπουργός τον ανδρισμό να παραιτηθεί.

"ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive