Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2008

Ουαί…

Αμέτρητες φορές ουαί
Στους φαρισαίους ου ΟΗΕ
Και στα καθάρματα του ΝΑΤΟ
Κι όλο το άλλο τσογλανάτο
-Σκορπιους και όχεντρες μαζί-
Που το σιγόντο στους Εβραίους
Κρατούνε, τους νεοναζί,
Μέχρι που Άραβας κανένας
Στην Παλαιστίνη να μη ζει…
παπα-Ηλίας

3 σχόλια:

  1. Μην σκας πάτερ, πρέπει να εκπληρωθούν οι προφητείες, χάρην συνέχειας κι αυτές. Ύστερα θα βάλουμε τάξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H NOMOTEΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ

    Μέση Ανατολή και μαζί ο κόσμος όλος. Ο ταραξίας που με πλάτες την υπερδύναμη (Wink βάζει το φυτίλι για τις εξελίξεις στην επόμενη τετραετία και στις οποίες εξελίξεις ανακατεύονται όσοι θίγονται ή και όσοι νομίζουν ότι, θίγονται ή, ακόμα, όσοι έχουν το ζωνάρι απλωμένο για καυγά. Φυσικά το πρώτο ζωνάρι είναι αυτό του Ισραήλ και έπονται πολλά ακόμα.

    300 νεκροί μέχρι στιγμής και τραυματίες εκατοντάδες, που οι περισσότεροι ελλείψει νοσοκομείων, μπορεί να καταλήξουν, αφού στο τελευταίο δόγμα του Ισραήλ, που γράφει το ζωνάρι, αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι, αφού οι τρομοκράτες, δηλαδή οι υπερασπιστές της Παλαιστίνης, ζούν και δρούν ανάμεσα στους αμάχους πρέπει μαζί τους να εξοντωθούν και οι άμαχοι και φυσικά και να κατεδαφισθούν ό,τι και όσα στεγάζουν όλο αυτό το μίγμα των γηγενών και αυτόχθόνων αμφιτρυόνων, τους οποίους τότε, ελαίω της Αγγλίας, κατέστησε το Ισραήλ δούλους με το έτσι θέλω. Από την μία τράκα στην άλλη. Τότε στους Άγγλους και σήμερα στους Αμερικανούς με ξένα κόλλυβα . . . μνημόσυνο. Που ούτε και αυτό δεν το έμαθαν σωστά παρ’όλο ότι, ο Χίτλερ τους έμαθε, όχι μόνο πώς να σκοτώνουν, αλλά και πώς να αξιοποιούν τα πτώματα πουλώντας τα για σαπούνι!

    Πού θα πάει όμως; Κάποτε θα το μάθουν, γιατί η ιστορία επαναλαμβάνεται και η επανάληψη είναι πάντα η μήτηρ των σπουδών.
    Γιατί μπορεί οι λεβέντες του ΟΗΕ και της Ε.Ε. να τους καλοπιάνουν ακόμα με ευχολόγια για την κατάπαυση των εξοντώσεων αμάχων, αλλά κάποτε οι Μούν, Σαρκοζί, Ομπάμα και λοιποί θα καταλάβουν ότι, γίνονται συνένοχοι απέναντι στους λαούς τους. Και τότε φαίνεται ότι, θα ξεχειλίσει το ποτήρι και θα σοβαρέψουν τα πράγματα.

    Γιατί την στιγμή αυτή δύο τρείς βομβίτσες στην στην καρδιά του Ισραήλ κατασκευασμένες από κάποιους από τον ΟΗΕ, που καταλαβαίνουν, τι τους γίνεται και ριγμένες δια χειρών Ναστράλα ή συριακών, θα συμμαζέψουν τα νταηλίκια των Εβραίων, χωρίς να απλώσει ο Αχμεντινεζάντ τα δακτυλάκια του – άλλο που δεν θέλει – στα κουμπιά των πυρηνικών του και όπως λένε και οι προφήτες μετά απο αυτά τα αγγίγματα και χαϊδέματα θα αρχίσει η δευτέρα παρουσία. Εκεί όπου γεννήθηκε ο κόσμος εκεί και θα πεθάνει.

    Το σκηνικό το έχουν στήσει οι ίδιοι οι Εβραίοι, όπως πάντα έκαναν μέσα από τους αιώνες της ιστορίας. Έφαγαν αχόρταγα τα λεφτά των λαών και ήδη, όσοι το νοιώθουν ή και το αντιλαμβάνονται με την οικονομική κρίση σε εξέλιξη, περιμένουν τον σπινθήρα για το πογκρόμ, που σίγουρα θα έχει σαν πρώτο σύνθημα «Εβραίοι στα σπίτια σας, στην δοξασμένη γή σας». Και αν αυτό δεν το εφαρμόσουν θα ακολουθήσει το δεύτερο σύνθημα «Εβραίοι τα κεφάλια σας». . .

    Το μέτωπο θα είναι διπλό. Το ένα εκεί όπου καίνε και εξοντώνουν ανθρώπους και το άλλο εκεί όπου καταστρέφουν οικονομίες προς ιδιο όφελος.

    Και το μέτωπο αυτό θα αποτελεί νομοτελειακή επανάληψη του γνωστού «το αίμα μου εφ’υμών και επι των τέκνων υμών»

    ΠΕΛΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ειχε δικιο ο χιτλερ οταν τους μαζευε ιδου το μεγαλειο της κρεατομηχανης του σιωνισμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive