Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2008

Πλονζόν στο... γκαζόν!

ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ, Η Κα ΒΑΣΩ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ-ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ ΕΧΕΙ ΔΙΟΡΙΣΘΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ!!.21/12/2008
Από διακεκριμένος και χρυσοπληρωμένος πορτιέρο στον Ολυμπιακό και στην εθνική ομάδα, δενδροκηπουρός στον δήμο μαζί με την πρώην μπασκετμπολίστρια σύζυγό του. Από τα
αστρονομικά εισοδήματα του παχυλού συμβολαίου του μισού εκατομμυρίου ευρώ τον χρόνο, στον μισθό της γενιάς των μόλις 1.000 ευρώ. Ο τερματοφύλακας του Θρύλου Αντώνης Νικοπολίδης… καταδέχτηκε έναν απλό διορισμό στον Δήμο Κηφισιάς, την ώρα που η ανεργία στην Ελλάδα, στους νέους ανθρώπους, έχει φτάσει το 25%. Κάποιοι άλλοι συνομήλικοί του με πανεπιστημιακά πτυχία, ντοκτορά και μάστερ θερίζονται από την πείνα των 600 και 700 ευρώ τον μήνα, ενώ άλλοι περιμένουν για δέκα χρόνια τη μονιμοποίησή τους ή τον διορισμό τους.Ο Αντώνης Νικοπολίδης όμως είναι κορυφαίος ποδοσφαιριστής και απολαμβάνει το καθεστώς ισονομίας του ελληνικού κράτους. Σύμφωνα με την υπουργική απόφαση 73025/28.11.2008 που υπογράφεται από τον υφυπουργό Εσωτερικών Αθανάσιο Νάκο και τον υφυπουργό Πολιτισμού Γιάννη Ιωαννίδη «διορίζεται ο διακριθείς αθλητής Αντώνιος Νικοπολίδης του Ιωάννη στον Δ'βαθμό, με 18 μισθολογικό κλιμάκιο, σε κενή οργανική θέση του κλάδου ΔΕ 35 Δενδροκηπουρών του Δήμου Κηφισιάς Ν. Αττικής, σύμφωνα με διατάξεις κ.λπ.» (αριθμός βεβ. Δήμου Κηφισιάς 25311/8.9.2008). Πιστέψαμε ότι πιθανόν να πρόκειται περί συνωνυμίας στο ΦΕΚ της 11ης Δεκεμβρίου. Ομως δεν ήταν! Μας το επιβεβαίωσε ο δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης και μάλιστα περιχαρής: «Πράγματι, είναι ο Αντώνης Νικοπολίδης. Σύμφωνα με τον νόμο που επιτρέπει σε αθλητές διορισμό στο Δημόσιο. Με τον ίδιο νόμο έχει διοριστεί στο παρελθόν και η γυναίκα του, η Βάσω Στασινού, η οποία τώρα εργάζεται στον αθλητικό οργανισμό του δήμου. Ο κ. Νικοπολίδης έχει βγάλει Τεχνικό Λύκειο και τα χρήματα που θα παίρνει θα είναι γύρω στα 1.000 ευρώ. Θα διοριστεί στην υπηρεσία πρασίνου και θα φροντίζει τα πάρκα και τα γκαζόν της Κηφισιάς». Σύμφωνα με τον δήμαρχο Κηφισιάς, στην υπηρεσία πρασίνου απασχολούνται ήδη γύρω στα τριάντα άτομα και μεταξύ αυτών από τις 11 Δεκεμβρίου τυπικά και ο Αντώνης Νικοπολίδης. Με μία προϋπόθεση βέβαια, την οποία ξεκαθάρισε ο δήμαρχος, που εξελέγη με υψηλό ποσοστό για δεύτερη συνεχή τετραετία υποστηριζόμενος από τη Νέα Δημοκρατία αλλά με ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο. «Θα πρέπει για να εφαρμοστεί ο διορισμός ο κ. Νικοπολίδης να αποδεχτεί τη θέση και αυτό μπορεί να γίνει γραπτώς από μέρους του μέσα σε δύο μήνες από τη δημοσίευση του ΦΕΚ, δηλαδή μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου. Θα μιλήσω μαζί του την επόμενη εβδομάδα για να δω τις προθέσεις του». Βέβαια, όπως πληροφορηθήκαμε, υπάρχει το ενδεχόμενο ο Αντώνης Νικοπολίδης να κρατήσει «καβάτζα» τη θέση στο Δημόσιο, να πάρει άδεια άνευ αποδοχών, να μην πληρώνεται και όταν τη χρειαστεί, να κάνει χρήση του διορισμού.
(Την είδηση δημοσίευσε πρώτο το blog: skeftomasteellhnika.gr του Αργύρη Σιδέρη).
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ
************************
Σημ.skeftomasteellhnika.gr:Περιμένουμε ΑΚΟΜΑ απάντηση απο τον κ. Νικοπολίδη, που θα ξεκαθαρίζει τη θέση του. Κάτι που θα μπορούσε και ΕΠΡΕΠΕ να κάνει απο την πρώτη στιγμή. Όσο περνάει ο καιρός, ο κόσμος θα εκλάβει ότι η όποια απόφασή του είναι αποτέλεσμα της πίεσης που δέχθηκε ο διεθνής, αγαπητός πορτιέρο, απο τα ΜΜΕ. Μην το κάνει σαν τον Καραμανλή που δεν "ξερει τίποτα" . ΕΜΕΙΣ τον ενημερώσαμε.
Ευχαριστούμε επίσης την "ESPRESSO" και τον "ΦΙΛΑΘΛΟ" που είναι οι ΜΟΝΕΣ εφημερίδες που ανέφεραν την πηγή τους, δηλαδή το skeftomasteellhnika.gr.

1 σχόλιο:

  1. καπου και η κατηφορα πρεπει να σταματησει !! Πηρε πριμ για την κατακτηση του Euro θελει και διορισμο???

    Ελεος!!!! οσο για τον δημαρχο Κηφισιας γιατι κραταει κενη την οργανικη θέση???
    Η Κηφισια εχει και φτωχογειτονιες με φτωχοπαιδα που παρακαλανε για μια τετοια θέση!! Ας πάνε στον ΟΑΕΔ να βρουνε εναν ανεργο Κηφισιωτη να του δωσουν την θέση. Αλλα ξεχασα οτι ο ανεργος αντε να σου δωσει μια ψηφο ο Νικοπολιδης θα σου φέρει 300 ψηφους!!!!

    Ολα και ολα εχουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive