Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2008

ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ: ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ !!

ΠΕΡΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΙΑΣ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ.
Μ.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ: "κ.Αλέφαντε, ποιά είναι η γνώμη σας για τους ομοφυλόφιλους;"
ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ: "Κρέμασμα στο Σύνταγμα θέλουν όλοι αυτοί που ξεφτυλίζουν την κοινωνία μας. Είναι αδιανόητο να είσαι άντρας και γυναίκα μαζί. Αυτά θα διδάξουμε στα παιδιά μας; Αίσχος!"

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΒΛΑΜΗ:
"Ξέρω ότι η απόφαση του Δικαστηρίου θα είναι καταδικαστική. Ελπίζω να γίνουν και θρησκευτικοί γάμοι στην Ελλάδα και να επιτραπεί η υιοθεσία στα ομόφυλα ζευγάρια"
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη παρασκευη 5/12/08

1 σχόλιο:

  1. Η συνέντευξη του Αλέφαντου ήταν απολαυστική μα και αποκαλυπτική συνάμα. Θα σταθώ μοναχά στην αντιπαράθεση του με αυτό το ανδρείκελο που είχαν στήσει για ιερέα. Δεν είναι έλληνες οι κύπριοι ρωτά ο μέγας ορθόδοξος πολέμιος του κυναιδισμού. Γιατί σάμπως ψηφίζουν εδώ, απλά έρχονται, εκμεταλεύονται την ανοχή μας και φεύγουν με τα λάφυρα. Φοβάμαι πως ο Αλέφαντος εκφράζει με ακρίβεια το λαικό αίσθημα. Με λυπεί επίσης γιατι μέσα απο την δική μου συναναστροφή μαζί σας έχω καταλήξει στα ίδια συμπεράσματα. Έχετε ποτίσει τόσο με τα ιδεώδη της αυτοκρατορίας που πλέον εκλαμβάνεται την καλοσύνη μας ως αδυναμία. Δεν φτάνει να λες πως γνωρίζεις οτι οι κεφαλές σας ζέχνουν, πρέπει να κάνεις και κάτι πέρα απο να το παίζεις υπεράνω. Και δεν δέχομαι οτι αυτό είναι η ελληνική παιδεία, γιαλατζί έλληνες έχετε καταντήσει, αξιοθέατα για τους βρεττανούς τουρίστες στο νησάκι σας. Ο original ελληνικός λαός όμως δεν μπορεί άλλο να βλέπει την αδικία εις βάρος του. Δυστυχώς για φέτος προβλέπω ο ξυλοδαρμός κυπρίων φοιτητών να παρασημοφορείται κιόλας. Αν εγγαίρως δεν κάνετε κάτι θα αποκληρωθείτε και θα διωχθείτε. Μετά, εφόσον η αυτοκρατορία δεν μπορεί πλεον να σας χρησιμοποιήσει σαν δούρειο ίππο, θα αφομοιωθείτε και θα υποβαθμιστείτε σαν τους τουρκοκύπριους και χειρότερα. Να ξέρετε πως τα τσιράκια αξία έχουν όσο κάνουν τη δουλειά, αλλάζουν όλα όμως μετά. Σας παρακαλώ λοιπόν να κάνετε κάτι εγγαίρως γιατι έχω αρχίσει κι εγώ να χάνω την πίστη μου σε σας και, πιστέψτε με, διαθέτω τα μεγαλύτερα αποθέματα. Σίγουρα περισσότερα απο τον ήρωα σας, τον Εφραίμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive