Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2008

Τι;;; έρχονται ΚΑΙ χειρότερα;

Αν το 2008 σας φάνηκε να εξελίσεται ραγδαία που να δείτε τι θα γίνει το 9.
Κάποιοι "ειδήμονες" πιστεύουν πως όλα αυτά προκαλούνται απο καλομαθημένα παιδάκια και σύντομα θα σταματήσουν γιατι, λέει, έρχονται γιορτές.
Μήπως πιστεύετε πως έχει κανείς υποχρέωση να σας παρέχει εορταστικό κλίμα? Να χαίρεστε που είναι δύσκολο στη χώρα μας να βρεις όπλα.
Στην αμερική που είναι εύκολο, έχουν ήδη πρόβλημα

/*
Police allege Eric Allen Kirkpatrick, 61, opened fire at the TallGrass Distribution Ltd Christmas party, killing Benjamin David Banky, 40.
Banky was the CEO of TallGrass Distribution Ltd., a natural health products company.
At least a dozen employees had been celebrating when the gunman, who had been recently laid off, entered the party and began firing a gun, according to Vancouver Police spokesperson Const. Tim Fanning.
*/
Να ξέρετε πάντως πως ο έλληνας είναι ιδιαίτερα δημιουργικός όταν τα παίρνει κι έχουν περάσει αρκετά χρόνια απο την ανακάλυψη της μολότωφ. Η επόμενη πατέντα θα είναι δική μας μάλλον
ΕΛ-ΙΕΝ
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη δευτερα 15/12/08


3 σχόλια:

  1. Βλέπω διαθέτουμε πρότυπα ανδρισμού

    /*
    οι καταληψίες του ΚΕΠ Χαλανδρίου καταγγέλλουν ότι στις 05:00 τα ξημερώματα, δέχτηκαν επίθεση από ένοπλο άνδρα, ο οποίος βρίζοντας χυδαία, επιδεικνύοντας το περίστροφό του και κρατώντας ένα ρόπαλο άρχισε να τρομοκρατεί τους συγκεντρωμένους. Μάλιστα, όπως υποστηρίζουν, ο άνδρας τραυμάτισε έναν από αυτούς. Οι καταληψίες εκκένωσαν το κτίριο, το οποίο ανακατέλαβαν το πρωί της Δευτέρας.
    */

    Μπράβο μεγάλε, έχεις όρχεις, αν τώρα οι νέοι αναζητήσουν κι αυτοί φονικότερα όπλα να δω ποιος θα έχει μούτρα να βγει να τους κατηγορήσει. Αν υπάρξει θεία δίκη για σένα πιστολέρο το πιθανότερο είναι να γαζώσουν την οικογένεια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θυμάσαι τι σχόλιο σου είχα αφήσει;;;
    δες αυτό λοιπόν
    http://taxalia.blogspot.com/2008/12/blog-post_1817.html
    και πες μου ποιοι είναι οι χατζηαβάτες και οι καραγκιόζηδες;;

    kp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραία αφού μας γουστάρουν τελικά ώρα να στήσουμε την ένωση. Και μ'αυτούς και με τους βούλγαρους αλλά και με τους Τούρκους ακόμα. Όλοι παραπαίουν ούτως η άλλως. Το ξαναλέω για να το εμπεδώσουν όλοι. Στρατηγικά, είμαστε στην καλύτερη θέση και φάση, βαράμε μια χρεοκοπία και θα αναγκαστούν όλοι να συνθηκολογήσουν μαζί μας ωστε να επιβιώσουν του ντόμινο. Να θυμάστε επίσης πως όποτε ενώθηκαν οι λαοί της περιοχής κατέκτησαν τον κόσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive