Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2008

ΑΠΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΒΑΡΗ. ΚΑΝΕΝΑ ΙΧΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΑΧΘΕΝΤΟΣ

Σημ. Έχουμε την κακή τύχη να είμαστε καλοί φίλοι και γείτονες του ζευγαριού που ζούνε σήμερα αυτό το τραγικό χτύπημα. Και η Άννούλα και ο Νώντας είναι άνθρωποι που δίνουν τη ζωή τους για τον συνάνθρωπο και είναι γνωστοί στη Βάρη για τις φιλανθρωπικές χειρονομίες τους και τις περιβαλλοντικές ευαισθησίες τους και πραγματικά συμπονάμε και συμπάσχουμε στο δράμα που ζούνε. Ενώνουμε τις ευχές μας με όλων των φίλων τους ο Νώντας νάναι καλά και νάναι σύντομα κοντά μας. Με μεγάλη αγωνία δημοσιεύουμε όλα όσα διαδραματίστηκαν απο το πρωί.
Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση για τον εντοπισμό των απαγωγέων 51χρονου γιατρού Νώντα Γερασιμόπουλου από την Βάρη που απήχθη χθες το βράδυ γύρω στίς 11.
Η υπόθεση έχει πάρει ανησυχητικές διαστάσεις ενώ μέχρι στιγμής οι έρευνες συνεχίζονται δίχως αποτέλεσμα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στις 11 περίπου τη νύχτα η σύζυγος του καρδιολόγου επέστρεψε στο σπίτι της, όπου βρισκόταν ο πατέρας της για να προσέχει τα δυο παιδιά της οικογένειας, ο οποίος αμέσως έφυγε.
Οι δράστες, που, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ήταν πολύ καλά οργανωμένοι, εισέβαλαν στο σπίτι που διέμενε ο απαχθείς με την οικογένειά του και ακινητοποίησαν την γυναίκα και τα δύο του παιδιά τα οποία χτύπησαν για να μαρτυρήσουν που είναι τα τιμαλφή.
Οι δράστες έδεσαν και φίμωσαν τη γυναίκα του και τα δυο παιδιά του, ένα αγόρι και ένα κορίτσι και στη συνέχεια τους κλείδωσαν στην τουαλέτα.
Στη συνέχεια έχοντας ήδη αποσπάσει 18.000 ευρώ από την σύζυγο του καρδιολόγου, ερεύνησαν όλους τους χώρους του σπιτιού αποσπώντας χρήματα και τιμαλφή.
Να σημειωθεί ότι ο συναγερμός δεν σήμανε διότι η οικογένεια τον ενεργοποιούσε μετά την άφιξη του γιατρού ο οποίος έφθασε στην κατοικία στις 23.15 όπου τον περίμεναν οι δράστες.
Θεωρείται βέβαιο ότι οι δράστες παρέμειναν στο σπίτι περίπου τρεις ώρες συνολικά, φορτώνοντας πράγματα σε κάποιο όχημα. Πήραν τηλεόραση, διάφορα αντικείμενα της οικοσκευής, γούνες και άλλα είδη ρουχισμού, χρυσαφικά και τιμαλφή και γύρω στη 1 μετά τα μεσάνυχτα έφυγαν, παίρνοντας μαζί τους το γιατρό και τα δυο αυτοκίνητα της οικογένειας.
Ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί και τα κίνητρα της απαγωγής η οικογένεια όμως εικάζει ότι οι ληστές πήραν τον άνδρα προκειμένου ο ίδιος να κάνει αναλήψεις απο αυτόματα μηχανήματα και να τους αποδώσει επιπλέον χρήματα.
Πάντως, ως τώρα δεν υπήρξε επικοινωνία από πλευράς των δραστών για λύτρα.
Η γυναίκα κατάφερε να λυθεί γύρω στις 4 τα ξημερώματα βγήκε απο το παραθυράκι του WC και ειδοποίησε τον αδελφό της και την αστυνομία.
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής, που ασχολούνται με την υπόθεση, εξέτασαν και το ενδεχόμενο να γνωρίζει κάτι για την επίθεση η Γεωργιανή οικιακή βοηθός, η οποία είχε φύγει από το σπίτι, πριν από μια εβδομάδα με άδεια 2 μηνών. Η Γεωργιανή επικοινώνησε με την Άννα και της είπε ότι παίρνει αμέσωβς αεροπλάνο και επιστρέφει απο τη Γεωργία όπου είναι.
Από την οικογένεια, όμως, διευκρινίστηκε ότι η γυναίκα θεωρείται άνθρωπος του σπιτιού και είχε φύγει με άδεια, χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα μεταξύ τους.
Η γυναίκα εντοπίστηκε στη Γεωργία, όπου μένει με την οικογένειά της και από την πρώτη εξέτασή της δεν προκύπτει εμπλοκή της στην υπόθεση.
Στο σπίτι του γιατρού στη Βάρη, στην οδό Αιγαίου 4, βρίσκονται από το πρωί συνεργεία της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας, άνδρες της Ασφάλειας και εισαγγελέας.
Σύμφωνα με αστυνομική πηγή το πρωί βρέθηκε καμένο το ένα αυτοκίνητο στην Εκάλη ενώ πριν από λίγη ώρα βρέθηκε και το δεύτερο αυτοκίνητο του γιατρού καμένο στα λιμανάκια της Βάρκιζας, μεταξύ Βάρκιζας και Βουλιαγμένης.
Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος των απαγωγέων και του απαχθέντος.

Σημ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ τα ΜΜΕ να είναι πιο φειδωλά και ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ στο δράμα που ζεί η οικογένεια της Άννας και του Νώντα.
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη παρασκευη 5/12/08

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive