Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2008

"Ο Νικοπολίδης και οι οικολογικές ευαισθήσιες της κυβέρνησης"



"Με κοινή υπουργική απόφαση που εκδόθηκε στις 28 του περασμένου Νοεμβρίου των υφυπουργών Εσωτερικών Αθανάσιου Νάκου και Πολιτισμού αρμόδιου για τα θέματα Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη, ο διεθνής τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Αντώνης Νικοπολίδης τοποθετήθηκε πριν λίγες μέρες κηπουρός στο Δήμο Κηφισιάς(ΦΕΚ1120 ημερομηνία 11/12/2008).
Είμαι υπερήφανος ως Έλληνας ψηφοφόρος ,διότι η κυβέρνησή μου δείχνοντας τις οικολογικές και κοινωνικές της ευαισθησίες , διορίζει έναν τερματοφύλακα σε υπηρεσία στην οποία θα αποδώσει τα μέγιστα αφού βρίσκεται χρόνια σε επαφή με τον φυτικό κόσμο (γκαζόν).
Είναι η πιο αποστομωτική απάντηση που θα μπορούσε να δώσει το κράτος ,αυτές τις δύσκολες ημέρες που όλοι την κατηγορούν για σκάνδαλα,ανικανότητα και κοινωνική αναλγησία.
Γιατί ένας χτυπημένος απο την διεθνή οικονομική κρίση ποδοσφαιριστής να μήν έχει το δικαίωμα να συμπληρώσει το πενιχρό του εισόδημα με το μισθό ενός κηπουρού;
Εξ άλλου ποιός νομίζετε θα ήθελε να γίνει κηπουρός σε ένα δήμο που έχει ένα σκασμό δέντρα κήπους και πάρκα;
Μπράβο και συγχαρητήρια στους κυρίους Νάκο και Ιωαννίδη που επιτέλους επανίδρυσαν το κράτος ανατρέποντας μια αδικία που χρόνια τώρα ταλάνιζε τον τόπο μας."
http://klasikoperiptosi.blogspot.com/2008/12/blog-post_1988.html
Σημ. ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη δευτερα 22/12/08

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive