Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2008

Μεσουρανημα Πνευματικής Βουγκαμάρας... Δύσις της Ελευθερίας ..

***3 ΕΥΣΤΟΧΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ :"ΙΑΣΩΝΑ"***

Εδώ Βαλακνοταλιμπανία..Εδω Βαλακνοταλιμπανία..Ακούει Κανείς?


Το άσυλο της σταλινικής Βίας στο λεγόμενο ΑΠΘ
Ανηλεώς εδάρη με ρόπαλα μέχρι λυποθυμίας εντός του πανεπιστημιακού ασύλου των νεοβαρβάρων και της βίας ο διευθυντής φυλακών Διαβατών στο αποκαλούμενο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Είχε προσκληθεί απο την καθηγήτρια της αποκαλουμένης Νομικής Σχολής Αγγελική Πιτσελά, η οποία προσκάλεσε τον διευθυντή των φυλακών να μιλήσει σε φοιτητές του Ιδρύματος, στο πλαίσιο μαθήματος Εγκληματολογίας.Οι αντιδράσεις του αποκαλουμένου ΑΠΘ περιορίσθησαν στις συνήθεις γενικόλογες παραινέσεις και ελπιδο-ευχολίγια...
Εκ μέρους των κομμάτων, της βουλής των πνευματικών ανθρώπων, του λαλίστατου Προέδρου της Δημοκρατίας μας, των τιμητών και υπερασπιστών του ασύλου... ουδέν...δια τους κινδυνεύοντες εξ αυτού.
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_05/12/2008_259233

5/12/2008
Η αυτοδιαφήμισι των ενόχων εκνόμων πράξεων, όταν εκτός της δικαιοσύνης εθελοτυφλεί και ο νόμος !!

Υπερήφανοι οι δράστες με απαράμιλλη γενναιότητα προ της εγνωσμένης ατιμωρησίας τους από ένα θρασύδειλο ανύπαρκτο κράτος , περιγράφουν τα κατορθώματα τους στην γνωστή για την αντικεμενική ενημέρωσι και ειρηνική της προαίρεσι εφημερίδα του «λαού», δηλαδή του μονοψηφίου ποσοστού που εκφράζει το ΚΚΕ..
Γράφουν οι καλοί μας «ηρωες» ..
«..Με μια συντονισμένη και αιφνιδιαστική κίνηση, μέλη και στελέχη του ΠΑΜΕ, στις 4 το απόγευμα, «άνοιξαν» τα διόδια, καταργώντας το υπέρογκο χαράτσι που διαχρονικά έχουν επιβάλει οι κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Με σημαίες του ΠΑΜΕ και συνθήματα, οι συγκεντρωμένοι σήκωσαν τις μπάρες και στην πράξη σταμάτησαν τη λειτουργία των διοδίων.
Την ίδια στιγμή, από τα μεγάφωνα αλλά και με ανακοινώσεις καλούσαν τους διερχόμενους οδηγούς: «Μη δεχτείς νέα ληστεία. Οι αυξήσεις - φωτιά που έγιναν στα διόδια είναι μόνο η προκαταβολή που εσύ πληρώνεις στους μεγάλους κατασκευαστικούς ομίλους». Παράλληλα καλούσαν στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ την ερχόμενη Τετάρτη 10 του Δεκέμβρη. Οι οδηγοί, για μια ακόμη φορά, υποδέχτηκαν τη νέα αυτή πρωτοβουλία των ταξικών δυνάμεων με ιδιαίτερη ικανοποίηση...»
Περισσότερα στον μελίρρυτο Ριζοσπάάάάάάάάάστη..
http://www1.rizospastis.gr/page.do?publDate=6/12/2008&id=10383&pageNo=21&direction=1

Πώς οι «φοιτητές»ιατρικής εννοούν τον Δημοκρατικό Διάλογο..
Στο αμφιθέατρο του υπουργείου Υγείας, εξυβρίσθη και εξεδιώχθη βιαίως ο Υφυπουργός Υγείας απο αυτοαποκαλουμένους φοιτητές.
Όταν απαντώντας σε κριτική τών αυτοαποκαλουμένων φοιτητών για τις συλλογικές συμβάσεις ( αυτές που μελλοντικώς εάν ποτέ γίνουν αυτοί οι «φοιτητές» ιατροί θα καλούντο να υπογράψουν) τούς εξήγησε ότι «αυτά τα θεματα θα ήταν προτιμότερο να συζητηθούν αφού πρώτα πάρουν το πτυχίο τους..»
Ουδεμία αντίδρασις από τους λεγομένους φοιτητικούς συλλόγους, τον ιατρικό συλλογο, τους υπευθύνους των διαφόρων νεολαιών, αλλά και τους πνευματικούς ταγούς μας εκδηλώθηκε...
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_05/12/2008_259268

Η αδιαπέραστη παχυδερμία της Βαλκανοταλιμπανίας
Με χθεσινή του απόφασι το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο επιβάλλει την αναγνώρισι των πτυχίων των Οπτικών που παρέχουν Ελληνικά κολλέγια, καταδικάζοντας την παράνομη η άρνησι του Συμβουλίου Επαγγελματικής αναγνωρίσεως τίτλων εκπαιδεύσεως και καταρτίσεως ακόμη και να εξετάση τις αιτήσεις τέτοιων τίτλων.
Ταυτοχρόνως η Ελλάδα καταδικάσθηκε και επειδή επέβαλε σε πτυχιούχους ιταλικού ΑΕΙ την πραγματοποίηση πρακτικής άσκησης, ενώ η ευρωπαϊκή νομοθεσία προβλέπει ότι ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει μεταξύ πρακτικής άσκησης ή εξετάσεων, προκειμένου να αποδείξει την επάρκειά του.
Ενώ σε άλλη απόφασι του η οποία αφορά προδικαστικό ερώτημα του Συμβουλίου της Επικρατείας, το Δικαστήριο απαντά ότι η Ελλάδα υποχρεούται να αναγνωρίσει το δίπλωμα Ελληνα αποφοίτου Εργαστηρίου Ελευθέρων Σπουδών που συνεργάζεται με ευρωπαϊκό ινστιτούτο και να του επιτρέψει να ασκήσει το επάγγελμα στη χώρα, ακόμα κι αν δεν το έχει ασκήσει στην αντίστοιχη ευρωπαϊκή χώρα.
Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Κολεγίων αναφέρεται στην εκ νέου καταδίκη της Ελλάδος διευκρινίζοντας οτι:. «Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο δέχτηκε ότι δεν έχει σημασία στα θέματα αναγνώρισης ο τόπος σπουδών αλλά μόνο το πτυχίο και το επαγγελματικό δικαίωμα το οποίο αποκτά ο ενδιαφερόμενος από ένα ευρωπαϊκό ΑΕΙ. Η λειτουργία του κολεγίου στην Ελλάδα δεν υπόκειται στην ελληνική εκπαιδευτική νομοθεσία αλλά στην αντίστοιχη της χώρας όπου εδρεύει το ξένο εκπαιδευτικό ίδρυμα»
Περισσότερα στο άρθρο των Κωνσταντίνου Καλλέργη- Αποστόλου Λακάσα.

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_1_05/12/2008_294861
ΙΑΣΩΝ

1 σχόλιο:

  1. Απο την ιστοσελίδα του ΣΚΑΙ(η φούσκα)

    "Η συμμόρφωση της Ελλάδας με τους στόχους του Κιότο και ο δραστικός περιορισμός χρήσης ορυκτών καυσίμων στην ηλεκτροπαραγωγή ήταν τα αιτήματα που κυριάρχησαν στη συγκέντρωση για το περιβάλλον στο Σύνταγμα, το Σάββατο.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία περιβαλλοντικών οργανώσεων, η παγκόσμια κατανάλωση ξεπερνά κατά 30% την ικανότητα της γης να αναπληρώνει τους φυσικούς της πόρους. "

    Πλέον είμαι σίγουρος πως έχετε κρυφή ατζέντα, δεν γίνεται να σου παραθέτουν επιχειρήματα και νούμερα για την ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ και εσυ να συνεχίζεις το ίδιο βιολί. Αν έχετε βάλει τα λεφτά σας στο χρηματιστήριο του Κιότο και σας ανησυχείτε επειδή έχει πάρει την κατιούσα του είναι πρόβλημα σας. Δεν θα πληρώσουμε εμείς οι υπόλοιποι το πάθος σας για τον τζόγο. Και που είναι αυτά τα φοβερά στοιχεία περί μη ικανότητας συντήρησης του πληθυσμού? Οι αγορές εμπορευμάτων έχουν καταρρεύσει, αν δεν το έχετε πάρει γραμμή. Να ξέρετε πως όταν αποκαλυφθεί η απάτη, αυτό τον παγερό χειμώνα που έρχεται, πέρα από τα λεφτά που θα κλαίτε, θα νιώσετε και την οργή των παραπλανημένων που κοροϊδεύατε. Άθλιοι προπαγανδιστές που φτάσατε να εξαργυρώνετε τις ελπίδες του κοσμάκη για ένα καλύτερο αύριο. Shame on you hypocrites

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive