Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2008

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ Φ.Ο.Σ. ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ!!
Δελτίο Τύπου Φ.Ο.Σ. Παντείου για το Ψήφισμα της Συγκλήτου της 17ης Δεκεμβρίου 2008 (
βλέπε εδώ)
Με έκπληξη διαβάσαμε τις αποφάσεις του Ψηφίσματος της Συγκλήτου του Παντείου Πανεπιστημίου. Με περισσή υποκρισία και υπό την πίεση των "δημοκρατικών" δυνάμεων της Αριστεράς, οι Πρυτανικές Αρχές έδωσαν ρεσιτάλ πολιτικής σπέκουλας και με ένα κείμενο που θυμίζει μανιφέστο της Αριστεράς, απέδειξαν τους λόγους ανικανότητάς τους.Η Φ.Ο.Σ. Παντείου, προκειμένου να θέσει τα πράγματα στη θέση τους, θέτει τα εξής ερωτήματα στον Πρύτανη και τη Σύγκλητο του Παντείου:

1. Γιατί τέτοια επιλεκτικότητα κε Πρύτανη στη δημοκρατία;; Που ήσασταν όταν η φοιτητική μας παράταξη δεχόταν πολιτική δίωξη μέσα στο Ίδρυμα που διευθύνετε και έστελνε νέα παιδιά στο νοσοκομείο;
2. Σε ποια κοινωνική έκρηξη αναφέρεστε κύριοι της Συγκλήτου, στο πλιάτσικο των λαθρομεταναστών ή στο συνεχιζόμενο κάψιμο της Αθήνας;
3. Πώς τολμάτε να παίζετε πολιτικά παιχνίδια την ώρα που ένας άλλος νεκρός, ο Γεώργιος Σαμούρης, πεσών της νύχτας του Πολυτεχνείου, έχει εξευτελιστεί από την αναρχοαριστερά και ακόμα περιμένουμε μια αντίδρασή σας στις καταγγελίες μας;; (βλέπε εδώ)
4. Καταδικάζετε τη βία, αλλά την ίδια ώρα δίνετε άσυλο στο Στέκι των Αναρχικών και συναινείτε εδώ και τόσα χρόνια στην κατάληψη της Εστίας του Παντείου, υποχρεώνοντας τον ελληνικό λαό να πληρώνει 610.000 € το χρόνο για να υποθάλπετε αυτούς που καίνε κάθε μέρα την Αθήνα (βλέπε εδώ)
5. Που βρίσκονταν οι κύριοι της Συγκλήτου, την ώρα που αστυνομικοί έπεφταν νεκροί ή έμεναν φυτά μετά από επιθέσεις αναρχικών; Αυτοί οι νέοι δεν έχουν δικαίωμα στη μνήμη και στον προβληματισμό για τη δημοκρατία μας;
Κύριοι της Συγκλήτου, η σοβαρότητα δεν βλάπτει. Η υποκρισία και ο στρουθοκαμηλισμός έχουν τα όρια τους. Και εσείς τα έχετε ξεπεράσει κατά πολύ.
Η Φ.Ο.Σ. Παντείου, παρεμβαίνοντας ουσιαστικά, ζητά από τους υπεύθυνους-ανεύθυνους να αφήσουν την ψυχή του μικρού Αλέξανδρου μακριά από τα βρώμικα παιχνίδια εντυπωσιασμού.
Ας επικεντρωθούν οι Πρυτανικές Αρχές στα του οίκου τους, καθώς μόνο μειδίαμα προσφέρουν τέτοια ψηφίσματα την ώρα που το Πάντειο βρίσκεται υπό διάλυση από τους γνωστούς-αγνώστους!
Φ.Ο.Σ. Παντείου!!

ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ
Αναρτήθηκε από ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive