Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΛΕΞΗ. ΤΟ ΑΔΟΞΟ ΤΕΛΟΣ ΣΟΥ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ !

KAΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΟ






αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη τριτη 9/12/08


Απο το: skeftomasteellhnika.gr
Ενα μπουμπούκι. Σαν και σένα!

2 σχόλια:

  1. Η κ.Διαμαντοπούλου πυθεία ή ...γνώστης ???
    Δείτε το βίντεο στο ​​​​​politis-gr​​​​​
    Ας πούνε επιτέλους την αλήθεια.
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ .!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 'Αν δέν είναι λάθος η πεποίθησή μου ότι, για να ξεσηκωθεί όλη η χώρα με κοπάδια αλαλάζοντα και πυρπολούντα ό,τι βρεθεί στον δρόμο τους, με επι κεφαλής ομάδες καθοδηγητών με χωνιά και μεγάφωνα, με οργάνωση οπλοστασίων σε Πανεπιστημιακά Άσυλα κ.λ.π., χρειάζονται χρήματα σωρηδόν, τότε τα χρήματα αυτά δεν είναι ελληνικά. Έρχονται απο έξω και ξοδεύονται αφειδώς, για να πέσει η σημερινή κυβέρνηση, που αρκετές φορές αρνήθηκε να πράξει, όσα της προδιέγραφε ο υπερατλαντικός σύμμαχος και Μεγάλος Αδελφός.

    Καλύτερος και πλέον αξιόπιστος μάρτυς είναι την στιγμή αυτή το Cnn, που είναι το μόνο που λέει ότι, όλη η Ελλάδα κινητοποιείται για να ρίξει την κυβέρνηση Καραμανλή. Σε πλήρη αντίθεση με όλα τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ που αποδίδουν, με μελανά χρώματα βέβαια, τα τεκταινόμενα, αλλά χωρίς καμία αναφορά σε τέτοιου είδους εξελίξεις.

    Ήδη έγραψα για τον Αλέξη. Αρκετά σκληρά και τότε. Γι'αυτό επι του παρόντος θα κλείσω με την έκφραση της αηδίας μου για όσα συμβαίνουν με το παιδί αυτό - δέν έφταιξε το ίδιο σε τίποτε βέβαια - που το έφτιαξαν οι γονείς του. Η μάνα, Αρμένισα ζάπλουτη με χρυσοχοείο στην οδό Βουκουρεστίου και ο πατέρας μηχανικός. Χωρισμένοι και χωρίς κανένα ενδιαφέρον για την ανατροφή του χαμένου αυτου νέου, που όπως ακούστηκε απο συμμαθητές του έλεγε ότι, δέν γύριζαν να τον κοιτάξουν. Αλήτεψε απο νωρίς και το πρώτο σχολείο δεν θέλησε να τον κρατήσει. Στο τέλος τον παρέσυραν και οι καθοδηγητες στα Εξάρχεια για τις ... μεταπτυχιακές του σπουδές στην τρομοκρατία του αντιεξουαστικού χώρου.

    Και απο την πολλή θεωρία στην πολλή πράξη έφαγε ο Αλέκος το κεφάλι του εις δόξαν των γονέων που αμελούν, των δασκάλων, που εν πολλοίς έχουν γίνει χειρότεροι απο τους υπόλοιπους δημοσίους υπαλλήλους και των αρμοδίων και υπευθύνων υπηρεσιών τάξεως και ασφαλείας, που ουδέποτε αποφάσισαν ή διατάχθηκαν να καθαρίσουν αυτόν τον χώρο, όπου μαζί με το διπανό άσυλο των ανιάτων αναρχικών και του αντιεξουσιαστικού χώρου (κάτι μου λέει ότι, η συχνή επανάληψη απο τα ΜΜΕ και τα επίσημα χείλη θα το αναδείξει και σε κόμμα της ελληνικής πολιτικής)λειτουργεί σε άγνωστη έκταση και βάθος βιοτεχνία παραγωγής όπλων αντιμετωπίσεως των δυνάμεων ασφαλείας και πυρπολήσεων και καταστροφών ακινήτων και κινητών περιουσιών μαζί με την παραγωγή διεστραμμένων εγκεφάλων νεαρής ηλικίας.

    Για την πιο πανω πεποίθησή μου και επειδη το γραφείο μου βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και πάντα στον δρόμο απο τις οποιεσδήποτε πορείες, κλείδωσα το "μαγαζί" και κατέβηκα να αλητέψω και εγώ χθές με τα "παιδάκια", τους σύγχονους Μιαούληδες, μπάς και μάθω κάτι περισσότερο.

    Έμαθα λοιπόν ότι, ο γνωστός μας Γερμανός είναι πολυεθνική και γι'αυτό του διέλυσαν την βιτρίνα στον κεντρικό δρομο της πόλης. Και ρωτώντας περισσότερα, δηλαδή πώς είναι δυνατόν να είναι και εταιρεία του ΚΚΕ, η απάντηση ήταν στερεότυπα η ίδια. Ο Γερμανός είναι πολυεθνική ! Θα σας μαλώσει η Παπαρήγα, είπα. Δέν μας νοιάζει, μου απήντησαν. Στην συνέχεια και ανάμεσα απο τις φωτιές σε κάθε δεκά μέτρα, που άρπαζαν οι κάδοι των σκουπιδιών, ο ένας μετά τον άλλον, ξαναρώτησα, πώς και γιατί δέν βάζουν φωτιά - όλα βρίσκονται σε μεταξύ τους απόσταση αναπνοής - στο εβραίϊκο μουσείο, την κεντρική εβραίϊκη συναγωγή και στο πλέον ακαλαίσθητο άγαλμα στον κόσμο, το μνημείο του ολοκαυτώματος. Και να η απάντηση που θα έδινε και το Cnn. Δέν μας είπαν να το πειράξουμε.

    Δέν τους είπαν αυτοί που στην αρχή της πορείας καθοδηγούσαν και υποδείκνυαν στην πιτσιρικάδα με τις κουκούλες τους στόχους για το σπάσιμο της βιτρίνας και την πυρπόληση. Σε κάθε τετοιο μπουλούκι αρχηγοί 5-10 ήταν μαθητές ηλικίας ... απο 45 μεχρι 60 ετών !

    Άλλη μία φορά λοιπόν πιστεύω ότι, οδεύουμε σε μία νέα ανατροπή για να βρεθούμε σε κάποια άλλη όχθη και Θεός να βάλει το χερι του.

    ΠΕΛΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive