Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2008

Πεδίο μάχης τα Εξάρχεια.ΝΕΚΡΟΣ ΝΕΑΡΟΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ. ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ! ΤΟ ΛΕΓΑΜΕ ΠΑΝΤΑ!ΟΧΙ ΒΙΑ ΓΙΑΤΙ ΦΕΡΝΕΙ ΒΙΑ!ΤΩΡΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ;

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΥΠΟΘΑΛΠΤΟΥΝ, ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ, ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΒΙΑΣ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ.ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ. ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΩΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΒΙΑΣ!!

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ:Σε πεδίο μάχης έχουν μετατραπεί οι δρόμοι των Εξαρχείων. Ένας νεαρός 15,5 ετών τραυματίστηκε θανάσιμα στα Εξάρχεια, από σφαίρες αστυνομικών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα περιπολικό, που είναι του αστυνομικού τμήματος Εξαρχείων, την ώρα που περνούσε απο τη διασταύρωση των οδών Τζαβέλλα και Μεσολογγίου δέχτηκε επίθεση με πέτρες και ξύλα από μία ομάδα νεαρών αντιεξουσιαστών.Αρχικά οι αστυνομικοί, οι οποίοι όπως τονίζουν είχαν εγκλωβιστεί στο περιπολικό απάντησαν με μία χειροβομβίδα κρότου-λάμψης. Έπειτα ένας από αυτούς πυροβόλησε, όπως είπε, μία φορά στον αέρα για εκφοβισμό, αλλά η σφαίρα εξοστρακίστηκε σε μία μαρκίζα και βρήκε το νεαρό στο στομάχι. Αμέσως έσπευσε ασθενοφόρο που μετέφερε το νεαρό στον Ευαγγελισμό, ενώ αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι είδαν το νοσηλευτικό προσωπικό που μετέβαινε στο ασθενοφόρο, να κάνει στο νεαρό μαλάξεις στο στήθος. Σύμφωνα με το επίσημο ανακοινωθέν του υπουργείου Υγείας, ο νεαρός διακομίστηκε στον Ευαγγελισμό, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Στη συνέχεια ομάδες νεαρών αλλά και διμοιρίες των ΜΑΤ ξεκίνησαν να μεταβαίνουν προς την πλατεία Εξαρχείων, το Πολυτεχνείο και τον Ευαγγελισμό. Στην περιοχή επικρατεί μεγάλη ένταση, ενώ έχει κληθεί εισαγγελέας ο οποίος θα προίσταται στην έρευνα.Οι κύριοι δρόμοι των Εξαρχείων έχουν κλείσει, ενώ οι αντιεξουσιαστές έχουν βάλει φωτιά σε πολλούς κάδους σκουπιδιών στην ευρύτερη περιοχή.
Ο υπουργός Εσωτερικών, Προκόπης Παυλόπουλος,
από τις Σέρρες έκανε την παρακάτω δήλωση: "Εκ μέρους της κυβέρνησης, του Πρωθυπουργού και εμού προσωπικά εκφράζω την οδύνη για το περιστατικό και ιδίως για το θάνατο του νεαρού παιδιού. Θέλω να διαβεβαιώσω οτι η έρευνα ήδη ξεκίνησε για τις συνθήκες με τις οποίες συνέβη ο θάνατος αυτός, η έρευνα θα οδηγήσει στην ανακάλυψη των αιτίων και των υπαιτίων, θα υπάρξει παραδειγματική τιμωρία και το κυριότερο η λήψη των μέτρων εκείνων ώστε να μην επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα. Η αστυνομία έχει ως σκοπό να είναι δίπλα στον πολίτη, οποιοδήποτε τέτοιο περιστατικό το οποίο μάλιστα έχει αυτή την κατάληξη όχι απλώς είναι καταδικαστέο είναι πέρα και έξω απο τη λογική της αστυνομίας σύμφωνα με το κράτος δικαίου και σύμφωνα με την αποστολή της".
Σημ.SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR. Εκφράζουμε τη λύπη μας για τον άδικο χαμό ενός παιδιού ΜΑΣ!
Είμαστε γονείς και ΟΛΑ τα παιδιά ειναι και παιδιά ΜΑΣ.
Αν το δάκρυ μας μπορούσε να επανορθώσει και να απαλύνει τον πόνο των γονιών του , θα κλαίγαμε συνέχεια.
Δεν μπορούμε να κρύψουμε την αγανάκτησή μας, ενάντια σε ΟΛΟΥΣ αυτούς που οπλίζουν το μυαλό και τα χέρια άγουρων νέων και τα προωθούν σε άστοχες , βίαιες ενέργειες.

ΑΥΤΟΙ και ΜΟΝΟ αυτοί φταίνε! Η θυσία αυτού του παιδιού στο βωμό πολιτικών σκοπιμοτήτων ας συνετίσει και ας διδάξει.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΝΕΟΛΑΙΟΙ. ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ !!
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη σαββατο 6/12/08

2 σχόλια:

  1. Ναι εντάξει, οι μπάτσοι ποτέ δεν φταίνε. Είναι όλοι απόγονοι του Σολομώντα φαίνεται με τέλεια κρίση και τα λοιπά. Το όργανο δηλώνει πως η σφαίρα εξοστρακίστηκε στη μαρκίζα. Ο Τοτός το ίδιο. Οι αυτόπτες μάρτυρες πως ήταν φόνος εν ψυχρώ. Ο προκόπης πως έχουμε κράτος δικαίου. Ο αι-βασίλης πως θα απεργήσει φέτος. Εγω λέω πως ο εμφύλιος άρχισε και επισήμως. Γι'αυτό λοιπόν καλή καρδιά, καλά κρασιά, πιάστε βιολιά και ανεβείτε στις στέγες πριν πιάσουν όλες τις καλές θέσεις οι ακροβολιστές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΖΩΑ....ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΤΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ?????????? ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!!!!!ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΟΛΛΩΝΤΑΙ ΣΕ Ο,ΤΙ ΒΡΩΜΕΡΟ ΒΡΟΥΝ!!ΑΥΤΟ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΩς ΔΕΝ ΑΗΔΙΑΖΕΤΕ ΑΝΤΙΚΡΥΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ!!!!!!(Η ΜΑΛΛΟΝ ΑΗΔΙΑΖΕΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΒΓΑΖΕΤΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟ!!)) ΦΤΟΥ._

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive