Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2008

Το κράτος του Ισραήλ όντως ιδρύθηκε σε εδάφη της τότε Παλαιστίνης

Τα οποία βρίσκονταν υπό Βρετανική κυριαρχία/ κατοχή ή όπως αλλιώς τα ονομάζουμε.
Η Μ.Βρετανία της οποίας η εξωτερική πολιτική είναι γεμάτη αποτυχίες χρησιμοποίησε για άλλη μια φορά το διαίρει και βασίλευε.
Το ίδιο έγινε και στην Κύπρο αργότερα.
Από ιστορική και μόνο πλευρά ας μην ξενάμε πως οι Εβραίοι ήταν κάτοικοι της περιοχής αυτής προ 3000 και πλέον χρόνων, κατόπιν μαχών με τα αραβικούς λαούς της εποχής (Φιλισταίοι - από τους οποίους προέρχονται και οι σημερινοί Παλαιστήνιοι).
Αρα δεν πρόκειται απλά για μια εγκατάσταση σε ένα νέο τόπο, ο οποίος στο κάτω-κάτω είναι ξερός, έρημος, αλλά έχει και ιστορικά στοιχεία.
Σίγουρα υπάρχει πολιτική δύο μέτρων και δύο σταθμών γιατί και η Κύπρος έχει βαθειές ρίζες στην πάροδο των αιώνων, όμως ρίχτηκε στην μοιρασιά.
Σημαντικό σημείο επίσης πως τέτοιου είδους πράξεις (όπως ο βομβαρδισμός της Γάζας) και η δημιουργία τετελεσμένων, γίνονται σε εποχές κατά τις οποίες υπάρχει κενό εξουσίας στις ΗΠΑ (Μπους-Ομπαμα)Το 74 η εισβολή της Κύπρου συνέπεσε με το σκάνδαλο Νίξον και την ανάληψη της εξουσίας από τον Φορντ πράγμα το οποίο εκμεταλεύτηκαν οι Τούρκοι.
Όσον αφορά το ότι οι Αγγλία και ΗΠΑ θέλουν την καταστροφή μας, πιστεύω πως δεν έχουν κάποιο στρατηγικό σχέδιο για αυτό.
Το φροντίζουμε από μόνοι μας σας λαός, καταστρέφοντας ότι υπάρχει όρθιο, κλέβοντας όσοι μπορούν, σκοτώνοντας, αδικώντας και άλλα πολλά.
Γιάννης Κ....
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη κυριακη 28/12/08

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive