Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2008

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ! !

αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη κυριακη 14/12/08

3 σχόλια:

  1. Είναι δυνατόν να μην αρχίσουν τέτοια απο την στιγμή που η ίδια η εκκλησία τους κυρήσει το πόλεμο?

    Απο την ιστοσελίδα του ΣΚΑΙ:

    /*
    Εκ διαμέτρου αντίθετες δηλώσεις από αυτές του αρχιεπίσκοπου για τις καθημερινές διαδηλώσεις, έκανε την Κυριακή ο μητροπολίτης Άνθιμος.

    Στο κυριακάτικο κήρυγμά του, ο κ. Άνθιμος υποστήριξε ότι η αντίδραση των μαθητών καθοδηγείται από sites και υποκινείται από ξένους πράκτορες. Παράλληλα, αναρωτήθηκε γιατί δεν επεμβαίνει η αστυνομία.

    */

    Προφανώς οι μπάτσοι την βρίσκουν κάνοντας τις κορίνες του μπόουλινγκ για τους διαδηλωτές, τι θες τώρα να τους χαλάσεις τη διασκέδαση? Εγώ ανναρωτιέμαι πως έφτασε το ΚΚΕ και η εκκλησία να μοιράζονται την ίδια προπαγάνδα. Βλέπω να έρχεται σύντομα η τιμωρία για την παράγκα των "χριστιανών" πάντως και μάλιστα σε συσκευασία μολότωφ. Μην αρχίσετε να κλαίγεστε, κι εσείς παλιά μεταποιούσατε τους ναούς των άλλων franchise σε μαρμαρόσκονη, μη ξεχνιόμαστε. Όλα εδώ πληρώνονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και πριν αρχίσετε, ο Χριστός τα λεγε τσάμπα γιατί είχε καλή καρδιά. Απο την στιγμή που πήραν τη φλόγα τα λαμόγια και την καναν μπίζνα εξώκειλε η φάση. Μη σας κάνει εντύπωση αν δείτε κανα μαλλιά με φωτοστέφανο να σας πετάει κι αυτός πέτρες λοιπόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχει ξαναγίνει, θυμάστε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive