Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΓΣΕΕ, ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2008



Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ καλεί τους εργαζόμενους της ΔΕΗ σε όλη τη χώρα να συμμετέχουν μαζικά στην απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ για τις 10 Δεκέμβρη.

Για να διαδηλώσουμε την αντίθεσή μας στις αντεργατικές πολιτικές, στην ακρίβεια που περιορίζει το εισόδημα των εργαζομένων καθώς και στα φαινόμενα βίας, τα οποία προσβάλλουν βάναυσα τη δημοκρατία, την οποία με τόσους κόπους και αγώνες κατάκτησε ο λαός μας.

Περισσότερα...

1 σχόλιο:

  1. Η ανευθυνοτης απο την κορυφη εως τα νυχια.Αντι ολα τα κομματα να συμβουλευσουν τους οπαδους τους να αποφυγουν καθε συμμετοχη αυτες τις ημερες ωστε οι αναρχοβανδαλοι να απομονωθουν.Αντι οι συνδικαληστάρχες να αναβαλλουν καθε κινητοποιηση ωστε να μειωθη η ταλαιπωρια και η οικονομικη ζημια στο κεντρο της Πολεως αλλα και της Ελλαδος γενικωτερα. Ολοι τους πρωταγωνιστουν πως θα συμμετεχουν στην καταστροφη οσο μπορουν περισσοτερο.
    Εν ταξει παιδια το εχουμε καταλαβει.Αν εχουμε εσας στο πλαι μας με τον υπουργο εσωτερικων να μας παροτρυνει σε διαδηλωσεις, οι εχθροι μας δεν χρειαζετε να κανουν τιποτα μονο να βλεεεεεεεεπουν.
    Ταυτοχρονα εχουμε και τα μεσα Εξαγριωσεως, τους παντογνωστες επιτελικους αυτιαδες βερυκιους, ολο το φιλοσοφημενο αστρατευτο ψυχοπαθες τσιγγανιαρο που προσπαθουν με καθε τροπο να αυξησουν την "υποτιθεμενη" οργη του ΄λαου" κατηγορωντας τους αστυνομικους, πότε διοτι ειναι μακραν των αναρχοβανδαλων και την αλλη στιγμη γιατι ειναι κοντα στους αναρχοβανδαλους και τους προκαλουν.
    Γενικως οι αστυνομικοι στην Βαλκανοταλιμπανια, ειναι κατηγορουμενοι για ενα και μοναδικο λογο.Γιατι υπαρχουν.. Διερωτωμαι.Πότε θα πεταξουν κρανη αρβυλλα και ασπιδες να μας παρατησουν στα χερια των αναρχοβανδαλων μπας και καταλαβουμε γιατι πρεπει να υπαρχουν..
    Αν το εχετε καταλαβη, "συντροφοι".Εδω δεν θα μετατρεψουμε την Ελλαδα σε πτωμα, αρκει να πεση αυτη η παραλυτη κυβερνησι. Υπαρχουν και αλλοι τροποι λιγοτεροι ζημιογονοι απο την "συντροφια" σας..

    ΙΑΣΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive