Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2008

Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ZOUGLA.GR ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...ΜΕ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΒΑΖΟ,

ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΑΠΑΤΗ!!!
ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΛΕΜΕ!
posted by ΠΡΕΖΑ TV at 7:20 μμ
Μετα τη διασπορα ψευδων ειδησεων,με τη δηθεν παραταση της ημερομηνιαςγια την υποβολη δηλωσεων για το Κτηματολογιο...οι πλαστες ειδησεις απο το Zougla.gr συνεχιζονται,αυτη τη φορα με την υπερτατη μουφα,που ακουει στο ονομα "Ζωντανα γατακια μεσα σε βαζο"

...ή αλλιως..."bonsai kitten"...

Οπως μπορει να παρατηρησει κανειςμε μια γρηγορη αναζητηση στο google,θα διαπιστωσει πως η ειδηση αποτελειinternet hoax,δηλαδη διαδικτυακη απατηκαι πλασαρεται με e-mail,ωστε να δημιουργησει πανικο...Πιο συγκεκριμενα,συμφωνα με το "Bonsai Kitten"που ειναι μια διαδικτυακή απάτη,τα γατάκια παραμένουν εγκλωβισμένακαι στην κυριολεξία ακινητοποιημένα,μέσα σ ένα βάζο πολύ μικρών διαστάσεωνκαθ όλη τη διάρκεια της ζωής τους.Για να επιβιώσουν μαλιστα συμφωνα με τους κατασκευαστες,ταΐζονται με καλαμάκικαι αφοδεύουν από μία μικρή τρύπα. Ολα τα παραπανω βεβαια,δεν ειναι τιποτε αλλο, παρα μια πολυσύνθετη κοροϊδίααπό ομάδα μεταπτυχιακών φοιτητών του MIT!!!

Μακη Τριανταφυλλοπουλε,να χαρω τη δημοσιογραφια που διδασκεις στην ομαδα σου...Κρα...κρα...more

ΠΡΕΖΑ TV
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη κυριακη 30/11/08


1 σχόλιο:

  1. ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ ΤΕΛΕΣΊΓΡΑΦΟ ΤΙΣ O.E.A. ΣΕ PDF.......ΔΙΑΔΏΣΤΕ ΤΟ!!!!

    http://www.filejumbo.com/Download/E4F974263BDE06A0/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive