Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2008

ΑΠΟ taxalia ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ:Βαλλιανάτε μη στεναχωριέσαι, έχεις καλούς φίλους στα Σκόπια

Το παρακάτω είναι από το γνωστό MAKNEWS, που εκφράζει τον πόνο του για την απόλυση Βαλλιανάτου. Προσέξτε τη γελοία (όπως πάντα) προπαγάνδα, την οποία (όπως πάντα) θα βγάλουμε στη ....σέντρα. Απλά επειδή είμαστε αλλεργικοί στη γελοιότητα. Δείτε τι ακριβώς λένε οι φίλοι των ακαδημαϊκών μας:
On Friday it was officially released by PASOK that the collaboration with Gregory Vallianatos was ended. In a number of blogs appeared a homophobic delirio against Gregory Vallianatos with heavy insults. Here is a link in Greek.
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244 It is a very brutal case of censorship. This guy was displaced because he expressed personal views.Shame on PASOK.
(το λινκ,
εδώ>>)
Προσέξτε τι λέει ο γελοίος: "σε πολλά μπλογκς υπήρξε ομοφοβικό ντελίριο. Δείτε ένα λινκ στα ελληνικά" και παραπέμπει στο in.gr (!!!!), στο οποίο δεν γίνεται καμιά αναφορά στην ομοφυφυλοφιλία του Γρηγόρη, όπως δεν έγινε π-ο-υ-θ-ε-ν-ά και ο γελοίος προπαγανδιστής του Σκοπιανού site, γνωρίζει πολύ καλά, ότι ο Γ.Β. εκδιώχθηκε ΜΟΝΟ, επειδή ζητά την αναγνώριση μακεδονικής μειονότητας στη Μακεδονία (μη συγχέετε από την πολύ προπαγάνδα τις έννοιες, δε μιλάμε για Σλαβο...) ΚΑΙ την αναγνώριση της Βαρδαρίας, με ένα όνομα που υπάρχει ήδη και χρησιμοποιείται εδώ και 3.000 χρόνια από τους Έλληνες και για κανέναν άλλο λόγο .
Και αυτά δεν είναι "έκφραση γνώμης", όπως ..απαλά, απαλά, θέλουν να το εμφανίσουν οι σκοταδιστές. Είναι η απόλυτη εθνική μειοδοσία.
Είναι ισοδύναμο με το να βγει ένα στέλεχος του VMRO, στο συνέδριο του, και να τονίσει ότι πρέπει να αλλάξει το όνομα της χώρας σε Σλαβοβουλγαρία. Τι πιστεύετε ότι θα του κάνει ο Γκρουεσκι;;;
Κάτι τέτοιο πήγε να πει ο Γκλιγκόρωφ (που είναι και αλήθεια!) και έφαγε τη βόμβα του!
ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ. ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΗ! ΟΛΟΙ, ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΗΚΕ Ο Γ.Β., ΟΠΩΣ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ..ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ.....
Αναρτήθηκε από taxalia!


ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ BLOGG ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ:taxalia.....


Μισαλλόδοξη και υποκριτική στήριξη Γρηγόρη Βαλλιανάτου από υστερικούς εθνικιστές

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 8-11-2008
Μισαλλόδοξη και υποκριτική υποστήριξη Γρηγόρη Βαλλιανάτου από το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι.Το
taxalia θεωρεί τη χθεσινή αντίθεση στη λήξη της επαγγελματικής συνεργασίας του ιδρυτικού στελέχους του ΕΠΣΕ Γρηγόρη Βαλλιανάτου με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου ως ένα δείγμα μισαλλοδοξίας και υποκρισίας. Είναι επίσης χαρακτηριστική του επικρατούντος κλίματος υστερικού εθνικισμού των οπαδών του θεοκρατικού εθνικιστικού καθεστώτος Γκρούεσκι, που επιβεβαιώνει τις επανειλημμένες αναφορές του taxalia, πως δεν υπάρχει «δημοκρατία» στην FYROM για τις μειονότητες και τους υπερασπιστές των δικαιωμάτων της μακεδονικής μειονότητας, που καταπιέζεται στα Σκόπια.
http://taxalia.blogspot.com/

1 σχόλιο:

  1. Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια και κυρίως για τη συμπαράταξή σας -αν και Αθηναίος- στον αγώνα μας να ανατρέψουμε τη γελοία (αλλά καλοπληρωμένη) προπαγάνδα των ψευτομακεδόνων και των Ελλήνων φίλων τους.

    Ανταποδίδουμε τα καλά λόγια.

    Η απήχησή σας στο κοινό του διαδικτύου μεγαλώνει κάθε μέρα και αντικατοπτρίζεται στις μετρήσεις.
    Και αυτό δεν είναι τυχαίο. Είναι αποτέλεσμα συνεπούς και εργώδους προσπάθειας.
    Καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive