Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2008

Ωδυνεν ορος και ετεκεν μυν!!! Το "ΑΓΙΟΝ ΦΩΣ"... REAL NEWS

Στο διαστημα της κυοφοριας της νεας εβδομαδιαιας εφημεριδας "Realnews",μας ειχαν πιπιλισει το μυαλο κι ολοι περιμεναμε ενα εκδοτικο θαυμα.

ΓΡΑΦΕΙ Ο:"ΖEIDORON"

Αντ'αυτου πηραμε στα χερια μας ενα αντιγραφο του "Πρωτου Θεματος",ανευρο θα ελεγα,πολυ χαμηλων τονων.Προφανως οι υπευθυνοι της εφημεριδας δεν επιθυμουν συγκρουσεις.Ετσι ακολουθοντας την πεπατημενη αναπαρηγαγαν τα τηλεοπτικα θεματα της επικαιροτητας και βασιζομενοι στα γνωστα και βαρυγδουπα ονοματα των συνεργατων τους γεμισαν με γραμματα και φωτογραφιες μερικα κιλα χαρτι(ευτυχως καλης ποιοτητας,καθαρο).Αγαπητοι,"ουκ εν τω πολλω το ευ".Ο κοσμος,στις πολυ δυσκολες μερες που περναμε,περιμενε μια μαχητικη,καταγγελτικη εφημεριδα που να ταραξει λιγο τα λιμναζοντα νερα.Απο "life style" εχουμε χορτασει,κι αν θελαμε το "Φιλαθλο" θα αγοραζαμε τον γνησιο.Και κατι ακομα,το "Realnews" δηλαδη τι σημαινει οτι τα αλλα ΝΕΑ ειναι ψευτικα;Το ξερουν αυτο ο Λαμπρακης με τον Ψυχαρη;Χαθηκε ενας Ελληνοπρεπεστατος τιτλος ρε παιδια.Γιατι τετοια ξενομανια;Παρ'ολα αυτα μακαρι η εφημεριδα να βελτιωθει και να περπατησει.Λιγοτερο χαρτι,περισσοτερη αναλυση των αιτιων που προκαλουν τα γεγονοτα,γιατι τα ιδια τα γεγονοτα ειναι ηδη γνωστα.
"Zeidoron"
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη κυριακη 23/11/08

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive