Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2008

ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ (ΕΣ) ΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ! Η "ΠΑΡΕΑ" ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΥ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΤΟΝ Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΑ ΙΣΙΑ !!


"Αυτολογοκρισία Παπανδρέου..."

Από τον Παναγιώτη Δημητρά.
Αυτολογοκρισία και εξευτελισμός λαϊκιστή Παπανδρέου με την αποπομπή Βαλλιανάτου.
Το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΕΠΣΕ)(Σημ.Που είναι ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ!!) επισημαίνει την αυτολογοκρισία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην ιστοσελίδα του στα πλαίσια της αποπομπής του Γρηγόρη Βαλλιανάτου (http://cm.greekhelsinki.gr/index.php?sec=192&cid=3367). Ο τελευταίος δήλωσε πως οι θέσεις του για το μακεδονικό και τη μακεδονική μειονότητα, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται και στο πρόσφατο βιβλίο του, «Ακατάλληλο», το οποίο γνώριζε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και συνιστούσε στην ιστοσελίδα του. Αμέσως, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αφαίρεσε τη σχετική καταχώρηση από τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας του «Βιβλιο-περιδιαβάσεις» (http://www.papandreou.gr/papandreou/content/folder2.aspx?d=6&rd=7739474&f=1638&rf=1504593415&m=-1&rm=-1&l=2), όπου υπήρχε με ημερομηνία 11 Ιουλίου 2008. Ξέχασε όμως να αφαιρέσει την ειδική σελίδα με αναφορά στο βιβλίο που βρίσκεται μόνο μετά από αναζήτηση (πατήστε εδώ).
Αυτό είναι το ήθος και οι αξίες του ΠΑΣΟΚ και του Προέδρου του!
Στο βιβλίο του Γρηγόρη Βαλλιανάτου (σσ. 64-66) περιλαμβάνεται ένα κείμενο για τις μειονότητες στην Ελλάδα (μακεδονική και τουρκική) με παράθεση των σχετικών κειμένων του ΟΗΕ και του Συμβουλίου της Ευρώπης: για αυτές ακριβώς τις θέσεις το ΠΑΣΟΚ (που προφανώς περιφρονεί και αυτό τους δύο φορείς όπως και τα μειονοτικά δικαιώματα) διέκοψε τη συνεργασία του με το Γρηγόρη Βαλλιανάτο.
Το σχετικό κείμενο (που πρωτοδημοσιεύτηκε στην Athens Voice την 1 Ιουνίου 2006) αναδημοσιεύεται εδώ. Η υποκρισία του Γιώργου Παπανδρέου ήταν τέτοια που εξευτελίστηκε με την αυτολογοκρισία αυτή.Αναδημοσιεύεται επίσης το σημερινό σχόλιο του (και συνιδρυτή του ΕΠΣΕ μαζί με το Γρηγόρη Βαλλιανάτο και άλλους) Νίκου Δήμου με τον εύστοχο τίτλο «Πιστοποιητικά εθνικών φρονημάτων;» για το «λαϊκιστή» Γιώργο Παπανδρέου.Τέλος, αναδημοσιεύεται συνέντευξη του τότε Υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Παπανδρέου στο Flash στις 29 Ιουλίου 1999, όπου αναπτύσσει θέσεις παραπλήσιες με εκείνες του ΕΠΣΕ και του Γρηγόρη Βαλλιανάτου για την μακεδονική και την τουρκική μειονότητα. Οι συνεπείς δημοκράτες δεν αλλάζουν θέσεις. Οι λαϊκιστές προσαρμόζονται οπορτουνιστικά σε ό,τι χρειάζονται για να αναρριχηθούν στην εξουσία και, αν χρειαστεί, τιμωρούν τους συνεπείς δημοκράτες".
press-gr
****************************************
ΣΗΜ.skeftomasteellhnika.gr:Εμ,αγαπητέ μας Πρόεδρε Γιώργο Παπανδρέου, όταν κάνεις παρέα με ...φούστηδες, φούστικα θα σου ξηγηθούν! Άσε που εχθές δήλωνε ο κ. φούστης ότι ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΦΙΛΟΙ !! Κι ότι ο ένας μπαινοβγαίνει στο σπίτι του άλλου!! Ούπς, Πρόεδρε, μπλέκουν τα πράγματα!!
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη κυριακη 9/11/08

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive